Autó kiegészitő.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

itsme6B9

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 07. 25.
246
133
LV karakter
Bennett Huxley
V2 karakter
Dylen de Martel
Csőcső. Egy olyan ötlettel jöttem, melyben lenne egy két meglátásom egy Autóval szemben. Az nem más mint az Audi RS7 Sportback nevezetű autó lenne.

1. Első sorban is, szerintem mint a McLaren P1-en lévő spoiler kinyithaóvá lehessen tenni. És, egy kis mod frissités sem lenne rá rossz. Hisz alig lehet valamit tuningolni rajta optikailag.

2. Az a gyorsulása lenne/végsebessége. Egy a gond a kocsival, hogy egy felső kategóriás kocsiról van szó. És Mondjuk egy Impala 2x ott hagy gyorsulásban, és modnjuk egy Jeep SRT8 is.

Simán el lehetne képzelni az RS7 re olyan paintjobot mint az S8 ra. Feketévé teszi a hűtő rácsot stb stb.

Ezerforint

Never give up
Támogató
2019. 01. 10.
738
711
22
Budapest
LV karakter
Sultan Bayar
Bár ezek nem nagy változtatások 2-es pontal maximálisan azonos véleményen vagyok. Első is jó lenne ha bekerülne. Harmadiknak én sok értelmét nem látom megmondom őszintén.

elvio

Barangoló
Támogató
2021. 05. 11.
135
112
Salzburg
LV karakter
Elvio Aguirre
Támogatom az ötletet! Jó lenne ha a spoiler nyitható lenne és több dolgot lehetne az autón változtatni.

• Fire
Reactions: itsme6B9

lorooolv

Írnok deák
Támogató
2019. 06. 10.
671
1 175
Paks
V4 karakter
Luca Giovanni 🇮🇹
LV karakter
Casey Sloan 🇺🇸
V2 karakter
William Fraser 🇬🇧
A v2-es Rs7-el én megvagyok békélve, valami hasonlót jó lenne ide is! Támogatom!

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.