Auto, farm, illegal otletek

A barátságos nepper

Lelkes fórumhasználó
See Game Helpdesk
v2
2020. 07. 10.
376
351
20
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Cibakháza
LV karakter
Pena_Fuerte 🇪🇸
V2 karakter
Pena_Fuerte 🇪🇸
logo-dev.png

Neved:
< Son Suzuki >

Ötleted:
<
Jatekos szam, auto piac novelese, megtartasa: Autoker update-tel jott limit emeles tobb autora. Ez fefrissitette az auto piacot, olyan emberek is szert tehettek minosegi autokra akik egyebkent nem tudnanak hozzajutni es elfeledett autok is visszatertek az aktiv jatekosok koze. Limitek emelese es a nem limites autok alap aranak csokkentese javithatna ismet a helyzeten. Ugy gondolom hogy eljott az ideje megegy ilyen frissitesnek. Neha adakozni kell egy kis jo remenyeben. En azt teljesen megertem hogy a pp-s autok adjak a szerver bevetelenek java reszet, de ha kihal a jatekos bazis az elerhetetlen piactol, akkor nem lesz aki ezeket megvegye kuponbol. Ez a szerver jovojet is befolyasolhatja.

Auto modellek cserelese:
Rengeteg otlet erkezett az ajanlott auto modok koze. Vannak olyan autok amik egyetalan nem kellenek az embernek, mert egyszeruen ocsmanyak, teljesen feledesbe merultek. ( lasd: BMW 750 li, VW Scirocco, Nissan 200sx, Pontiac GTO, Toyota Chaser ) Ezeknek az autoknak egyebkent tok kellemes handlingje van, de ettol fuggetlenul szerintem semmi letjogosultsaguk a szerveren ebben a formaban.

Illegal npc:
Regota elerheto ez az igen hasznos feature a szerveren, de sokan nem hasznaljak ilyen-olyan okokbol. Gyakrabban latogatott lenne, ha valtozobb es kedvezobb lenne a megrendeles. Rovidebb, hosszabb listakkal, jobb ar ajanlattal ( +25% ) es a novelheto reputationnal ( akar +50, vagy +100%-kal ). A noveheto rep tovabra is 1%-ot novekedne a sikeres rendeles leadasat kovetoen. Ebbol az kovetkezne hogy a rendszeresen latogato jatekos a jo megrendeles es a szep summa miatt gyakrabban latogatna el hozza es a nem oda latogatokat is jobban motivalnak a jo arajanlatok.

Reefer, lada halaszat:
Ezer eves rendszer, alapjaiban tok jol mukodik, az f3 nelkuli jatekosok is hozzaferhetnek az illegalis targyakhoz, vagy aki nem tud menni fegyverhajora. Sokszor orakat el lehet tolteni a vizeken mire jon par alkatresz vagy loszer ami igen csokkenti a motivaciot a tovabbi halaszathoz. Ezt annyiban valtoztatnam hogy a megkaphato alkatreszek mennyisege tobb legyen egy ladabol. Pl +50-100%-kal tobb alkatreszt adjon egy lada es +50%-kal tobb toltenyt.

Farmok, meheszetek:
Talan javitana az fps-en, ha ezek a blokkok tavolodnanak LS-tol SF fele, foleg ha meg is lennenek ritkitva. A jelenlegi farm, meheszetek 5%-a ha ki lehet hasznalva. Ergo foloslegesen van bemappolva tobb farm, meheszet telep is. + az ezekbol eredo bevetel novelese 10-20%-kal.
>

Megjegyzés:
<
Ezek az otletek teljesen szubjektivek, de igyekeztem egy olyan szemszogbol megkozeliteni a dolgokat amik nem csak a felso retegnek kedvez, hanem en-bloc mindenkinek. Nem allitom hogy ezek az otletek megvalositasa nelkul nem lehet jobb a szerver, de bizom benne hogy javulna a jatekelmeny. Johet hideg-meleg a kommentek koze, kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Otletektol etekintve:
Tudom hogy ezek a dolgok jelenleg nem a prioritasban vannak es mocsok jo munkat vegez a ket ifju titan, fontosabb a stabilitas, etc-etc, de figyelmet kell szentelni az elavult dolgokra is.
>

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

AkashiV2

Az év Adminisztrátora 2024-ben.
SzerverAdmin
v2
2019. 07. 28.
61
102
24
V4 karakter
Akashi Lorenz
V2 karakter
Akashi Hayes
Jó gondolatok, támogatom, és reméljük lesz 1-2 dolog ami megvalósítható lesz :)

Salgo

Zöldfülű
Támogató
2021. 05. 08.
217
212
Heves megye Erdőtelek
V4 karakter
Lukas Mokka
LV karakter
Nur Berat
V2 karakter
Cho Sayaka
Remekül össze szedted, támogatni tudom mivel ebben igazad van. Minden 3. kezdő oda rohan hozzád hogy mennyibe fáj egy ilyen és mikor kimondasz 800 milliós összeget (pl: E60 )
akkor kicsit eltünik a szemükben a láng

Meta

Lelkes fórumhasználó
SzerverAdmin
v2
2022. 05. 31.
351
725
Bindzsisztán
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby
< Jatekos szam, auto piac novelese, megtartasa: Autoker update-tel jott limit emeles tobb autora. Ez fefrissitette az auto piacot, olyan emberek is szert tehettek minosegi autokra akik egyebkent nem tudnanak hozzajutni es elfeledett autok is visszatertek az aktiv jatekosok koze. Limitek emelese es a nem limites autok alap aranak csokkentese javithatna ismet a helyzeten. Ugy gondolom hogy eljott az ideje megegy ilyen frissitesnek. Neha adakozni kell egy kis jo remenyeben. En azt teljesen megertem hogy a pp-s autok adjak a szerver bevetelenek java reszet, de ha kihal a jatekos bazis az elerhetetlen piactol, akkor nem lesz aki ezeket megvegye kuponbol. Ez a szerver jovojet is befolyasolhatja.

Auto modellek cserelese:
Rengeteg otlet erkezett az ajanlott auto modok koze. Vannak olyan autok amik egyetalan nem kellenek az embernek, mert egyszeruen ocsmanyak, teljesen feledesbe merultek. ( lasd: BMW 750 li, VW Scirocco, Nissan 200sx, Pontiac GTO, Toyota Chaser ) Ezeknek az autoknak egyebkent tok kellemes handlingje van, de ettol fuggetlenul szerintem semmi letjogosultsaguk a szerveren ebben a formaban.
Hali. Az első kettőt egybe kötném. Akkor lenne értelme a limitek emelésnek ha jelentős számban az autó modellek cserét vagy javítást kapnának. Összességben támogatom.

Illegal npc:
Regota elerheto ez az igen hasznos feature a szerveren, de sokan nem hasznaljak ilyen-olyan okokbol. Gyakrabban latogatott lenne, ha valtozobb es kedvezobb lenne a megrendeles. Rovidebb, hosszabb listakkal, jobb ar ajanlattal ( +25% ) es a novelheto reputationnal ( akar +50, vagy +100%-kal ). A noveheto rep tovabra is 1%-ot novekedne a sikeres rendeles leadasat kovetoen. Ebbol az kovetkezne hogy a rendszeresen latogato jatekos a jo megrendeles es a szep summa miatt gyakrabban latogatna el hozza es a nem oda latogatokat is jobban motivalnak a jo arajanlatok.
Összességében a quest rendszerek ha kapnának egy vérfrissítést az már önmagában remek lenne. Viszont akkor a SeePontnak is lehetne valami haszna amit ezekért kapsz.
Reefer, lada halaszat:
Ezer eves rendszer, alapjaiban tok jol mukodik, az f3 nelkuli jatekosok is hozzaferhetnek az illegalis targyakhoz, vagy aki nem tud menni fegyverhajora. Sokszor orakat el lehet tolteni a vizeken mire jon par alkatresz vagy loszer ami igen csokkenti a motivaciot a tovabbi halaszathoz. Ezt annyiban valtoztatnam hogy a megkaphato alkatreszek mennyisege tobb legyen egy ladabol. Pl +50-100%-kal tobb alkatreszt adjon egy lada es +50%-kal tobb toltenyt.
Ügyességi minigame-el tudnám elképzelni, egyfajta alkudozással egy NPC-vel. Ha ügyes vagy bőségtál, ha nem akkor csontok.

Farmok, meheszetek:
Talan javitana az fps-en, ha ezek a blokkok tavolodnanak LS-tol SF fele, foleg ha meg is lennenek ritkitva. A jelenlegi farm, meheszetek 5%-a ha ki lehet hasznalva. Ergo foloslegesen van bemappolva tobb farm, meheszet telep is. + az ezekbol eredo bevetel novelese 10-20%-kal.

Tény, rengeteg minden LS-be van besűrítve. Vidéki települések közelébe ezeket átlehetne helyezni szerintem is. A plusz béreket nem támogatom. Infláció kezelésig nem bántanám ezeket.

Összességében jó ötletek. Fantázia van bennük és jól összeszedettek csak kicsit jobban kikell gondolni a részleteket.
Én ilyen ötletekre várok amiben minden részletesen le van írva, hogy eltudjam képzelni mire gondol a költő.