Autó bérlés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Sziasztok!

Egy v3-ról már ismert funkció az autóbérlés. Regisztráció után a reptér mellet azzonal bérelhetünk autót,amelyel el tudunk menni a VH-ig,majd onnan az alap munkahelyünkre. Azért tartanám jó ötletnek a behozatalát mert nem lenne minimum 10-20 futó player,akik a VH-ra futnak,vagy telefont szeretnének venni,illetve ezzel a lehetősségel csökkenthető lenne a munkajárművek magáncélra való használata. Természetesen nem csak kezdő játékosok számára lehet nagy segítség,ha az autód Totálkáros lett,akkor nem kell elfutnod odáig,ez főleg akkor lenne jó amikor 1 Taxis sincs fent a szerveren.Illetve a fejlesztőknek sem vinné túlzottan az idejét,mivel v3 szerveren megtalálható ez a script.

Köszönöm a hozzászólásokat,szép napot mindenkinek!

Esetleges helyesírási hibákért elnézést,éjszaka írom.

• Tetszik
Reactions: ogjay és Dave07

benceh

Zöldfülű
2020. 10. 15.
163
498
V4 karakter
gisle volle
Taxi szinte mindig van, ha nincsen nem olyan sok idő lefutni azt a kis távot a VH-ig, vagy valamelyik boltig (legalább ingyen van).

Nem értem miért baj az neked, hogy 10-20 an futnak városházig... ha zavar szépen kiszólsz az ablakon, hogy gyere eldoblak és kész.

• Tetszik
Reactions: Wanted

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Én úgy tudom van bérlő a reptér mellett egy parkolóban. De szóljatok ha tévedek, de arra biztos emlékszek, hogy volt amikor béreltem.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Már régóta nincs ilyen alap bérlő, amit a szerver biztosít, mint v3-on. Plusz ha valaki regisztrál, ne kezdjen egyből vezetgetni jogsi nélkül.

• Tetszik
Reactions: Woffi

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Plusz ha valaki regisztrál, ne kezdjen egyből vezetgetni jogsi nélkül.
Evvel nem értenék egyet, mivel szerintem ez egy IC ügy, hogy jogsival vagy anélkül vezet. Ha valaki gyökér akkor a jogsival is gyökér marad, és ha NONozni akar akkor fog is.

• Tetszik
Reactions: GeryLV

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Jobb, hogy nincsen, mikor még volt akkor is az volt a jó móka, hogy kivette bérbe valaki a rozsdás Chevellet apró pénzért és ment a derbyzés, meg a funolás vele, mondván, hogy olcsó volt, ahol le TK-zódik ott marad. Szóval ne legyen, mert csak a funolás lenne belőle, ahogyan V3-on is, szinte mindenki (tisztelet a kivételnek) derbyzésre használja, vagy funolásra.

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Támogatom! Rengetegszer látni hogy az emberek futnak a reptérről a városházára, majd onnan munkába.

• Vicces
Reactions: Galvez

v3rtasors

Barangoló
2020. 12. 16.
144
332
V4 karakter
Negan Wright
LV karakter
Negan Wright
kezdopenz asszem 3k, amibol nyugodtan el tud taxizni :D
szerk: ha pedig azzal jossztok, h telefont is kell venni, akkor csak szolok, h vannak telefonok kirakva a varosban azt is lehet hasznalni taxit hivni :D

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Skylot és Galvez

ZsombiiLV

Pletykafészek
2020. 01. 12.
880
3 560
18
LV karakter
Kendrick Simmons
Vèlemènyem szerint, az lenne a legjobb, ha csak robogót lehetne bèrelni. Az emberek így el tudnának jutni A-ból B-be, ès Derby sem lenne.

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Vèlemènyem szerint, az lenne a legjobb, ha csak robogót lehetne bèrelni. Az emberek így el tudnának jutni A-ból B-be, ès Derby sem lenne.
Én is robogóra gondoltam,mivel azzal nem lehet Derby-zni. Viszont a Yahama Aerox-al egy probléma van,hogy a handlinje nem a legjobb,és a teljesítménye sincs az egekben,ami még az "Édes SeeMTA élet" sorozatban is látható volt. :ROFLMAO:
Viszont azzal én is egyett tudok érteni,hogy az autók nem lennének jók,mert csak a derby menne,és tele lenne TK-s autóval a város,ami nincsen senkihez kapcsolva,ezért soha nem lesz megjavítva,tsss. "egyébként Jesse-nél szerelném,mert ott olcsóbb :)" hanem despawn-ol egy 10-15 perc után.

benceh

Zöldfülű
2020. 10. 15.
163
498
V4 karakter
gisle volle
200$-ért te demon-t, vagy r8-at szeretnél bérelni?
nyilván nem fognak ilyen kevéske pénzért egy komoly járművet tenni, egy kezdő playernek pont tökéletes egy robogó ami megy kb. 40-el.

• Tetszik
Reactions: Wanted

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Régebben volt ilyen, viszont ki lett véve. Páran leírták előttem, hogy miért nem lenne jó, ha ez bent lenne a szerveren. Egyébként azt nem értem miért probléma, ha valaki sétál / fut a szerveren...

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.