>> IC RÉSZ<<Jelentkező teljes neve:< Austin Lucas>Édesanyja leánykori neve:<Austin Anett>Születési helye,ideje:<Los Angeles 1999.04.04.>Bejelentett lakcíme:< Nincsen >Telefonszáma:< +38-77-876-8137 >Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:< Igen>Van tapasztalata a munka terén?:< Igen >Önéletrajz (5-10 mondat):< Már próbálkoztam párszor egy , kettő munkába jelenkezni de sajnos nem nagyon sikerült. De most itt ezen a napot és most be fogom adni a jelentkezésem és az eldöntő válaszra várok és remélem hogy el fogják fogadni és lesz egy jó munka köröm. >>> OOC RÉSZ<<Teljes neved:< Ákos >Hány éves vagy?:< 15 >Játszott perceid száma?:< 3121>Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :<https://ucp.see-game.com/v4/character/281944>Mesélj magadról (5-10 mondat):< Nekem az életembe tartozott a kezdetetek óta a mentősé válás és én mindig is úgy voltam vele hogyha vonul egy mentő szirénálval vagy sziréna nélkül akkor is én mindig néztem és azt mondtam magamban hogyha egycer az életemben majd én is fogok vonulni egy mentő autóval és a sofőr szerepét fogom be tőlteni. >Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:< igen>
Jelentkező aláírása: Austin Lucas
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.