- Családi és utóneve: Austin Lucas
- Születési neve: Austin Lucas
- Születési helye, év, hónap, nap: 1999.04.04
- Anyja neve: Lakatos Ilona
- Személyi igazolvány száma: 550645EH
- Vezetői engedély száma: 320941DF
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-77-876-8137
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Los Santos
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: -
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? -
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Tiszteletűdó ember vagyok , hogyha egy magasabb rangú ember mond nekem valamit amit meg kell csinálnom és feladat akkor amit mondott nekem én azt a feladatott meg csinálom és hogyha kell akkor fel veszem a szolgálatot amikor kérik
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Nekem nincsenek a frakció ügyileg elvárásaim
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Sziasztok, engem Ákosnak hívnak 15 éves vagyok , sokat szoktam a gép elött ülni és napi 4-5 órákat játszani, egyedül vagy társaságban. Szeretek ismerkedni már amióta itt vagyok a SeeMTAn azóta nagyon sok barátot szereztem de IRL ben még több van. Érdeleknek a motorok és majd megfogom magamat le teszem a jogsit és majd veszek egy jó kis BMW vagy KTM túra motort és azzal be járom egész Magyarországot. Először LVn játszottam és hét kb 1-2 hónapig LVztem és ott építtetem a karrierem de inkább át jöttem V4re mert itt több a munka lehetőség.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 2024. 09. 16.
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Azért szeretnék ebbe a frakcióba jelentkezni mert szeretnék új barátokat szerezni és szebbnél szebb dolgokat és élményeket át élni.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Még nem voltam itt V4 ben frakció tagja
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Azért válasszanak engem mert aktív vagyok tisztelet tudó türelmes vagyok nyugodt ember aki szeret dolgozni és rpzni
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 500-800 percet tudnék rá szánni a frakcióra
- AccountID?: 245246
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: igen van minden
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Még nem voltam