Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.
Formanyomtatványt a helyesírás szabályainak megfelelően kell kitölteni.
Ügyeljen, hogy válaszait bő mondatokban fejezze ki, ahol szükséges részletekbe menően fejtse ki gondolatait.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Austin Lucas
Születési helye, ideje: Amerika 1999.04.04
Bejelentett lakcíme: Jelenlen nincs
Elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám): +38-77-876-8137
Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem
Megszerzett szakmák, képzettségek: Egéségugy
Nyelvismeret: Angol , Magyar
Gépjármű vezetői engedély kategóriája: A,B,C,D, hajózási engedély, pilóta engedély
Miért szeretne csatlakozni a katasztrófavédelemhez?
Én mindig is ügy voltam vele hogyha azt érzi az ember hogy szeretne egy jó és befogadó csapat közé tartozni akkor csatlakozni fog és hogyha hív a köteleség akkor hív a köteleség.
Mi a tűz égéséhez szükséges három feltétel?
Gyúlékony anyag, oxigén, égéshő
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Az embereket figyelmeztetem hogy tűz van az épületben és amint ki értünk az épületből a leg rövidebb idő alatt értesítem a 112es segélyhívó számot és elmondom hogy mi történt és hogyha van bent olyan ember aki esetleg elájult vagy mozgás sérült azt minél hamarabb időn belül ki mentem.
Milyen szakfelszerelések találhatóak meg egy gépjárműfecskendő málhaterében?
B és C tömlők , Elosztó , Oxigén palack , Létra , Gyorsbeavatkozó , Láncfűrész , Feszitő vágó , Mentő párna , Feszitő vas , Kapocs , Sugárcső , Aggregátor
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést. A társára rászakad a mennyezet. Mi a teendő?
Azonnal a el kezdek neki segíteni és szólok a rádión hogy jöjjenek segíteni és ki húzúk a roncsok alól a kolégákal és hogyha ki gyúladtt a ruházata akkor el kezdem a pórt rá tenni a kigyuladtt ruházatra.
Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet
Az információk birtokában a csapat ketté oszlik és az egyik része oltja a lakást míg a másik része keresi az emberi életet és közben a robbanás veszélyes palackot az égő épületbölől ki viszik.
Mellékelje a szakmai önéletrajzát!
A nevem Austin Lucas , Amerikában születem New York ban 1999.04.04. hosszú útatt tettem meg idáig hogy az életemet el rendezem és hogy minden rendben legyen , és én huszon éves koromban Los Santosba költöztem ahol először úgy gondoltam hogy el végzem az egéségugyi egyetemet és sikerült is de nem sikerült találnom egy olyan munkát ahol ezt tudom alkalmaznom ezért én ki gondoltam azt hogy jelentkezek a katasztrófavédelemhez és most itt tart az életem igy 26 éves koral.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Azt kell tudni rólam hogy hát elégé sokat ülök a gép előtt és amikor én fel kellek akkor egy böl le ülök a gép elé hogyha hétvége van de hogyha haza érek is akkor is le ülök egyből és hogyha hétvége van akkor amikor fel kellek akkor tudok jönni egészen 21 óráig de hogyha nincsen hétvége akkor amikor haza érek és akkor tudok jönni
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
KB 1000 perc [most nem találom]
Voltál-e már AdminJailben, illetve kitiltva a szerverről? Mellékelj képet az UCP-ről.
Nem voltam még
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Azért szeretnék a frakció tagja lenni mert egy jó és befogadó baráti körnek a tagja szeretnék lenni , új barátokat szerezni , megismerni és sok sok új élményt szerezni.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Nem voltam
Rendelkezel mikrofonnal, továbbá TeamSpeak 3 klienssel?
Igen rendelkezem mindennel
Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.
Kelt: 2024.xx.xx
Aláírás: Austin Lucas