Austin Gold panasztétele

Tamashari01

Újonc
2022. 07. 03.
35
20
V4 karakter
Austin Gold
logo3-2.png

Panasztétel: Jármű jogszerűtlen elszállításáról

Teljes neve: Austin Gold
Lakcíme: Blueberry, Main st. 1.
Telefonos elérhetősége: +38-77-286-1381
Jármű rendszáma: BLJ-90
Jármű alvázszáma ((ID)): 35990
Jármű típusa: Toyota Camry V70
Jármű elszállításának dátuma: 2024.11.19.
A panasz részletes kifejtése: A magánterület, ahonnan a jármű elszállításra került, az én magánterületem, amelyet bizonyítottam is ebben a panaszban: Előző panaszom. A panaszomat jogosnak ítélték, mégis most, alig több, mint egy héttel később ugyanonnan foglalták le egy másik autómat.
Megjegyzés: Szeretném tisztázni ezt a problémát, ne kelljen minden héten panaszt írnom.

• Vicces
Reactions: Bari

csompi17

Pötyögtető
2019. 09. 09.
405
192
Monostorpályi
V4 karakter
Tarek_Fayad
LV karakter
tarek_fayad
Üdvözlöm!
A kocsiját én foglaltam le, bejelentés jött egy úrtól aki a piros Toyotára panaszkodott hogy az ő területén áll a gépjármű. A hívó a terület jogos használójának tűnt, parkolt ott neki pár kocsi, mondta is hogy a szomszéd cégével vannak ott. Tulajdonos kérésére lett elszállítva a kocsi! Ha véletlen ön a szomszéd, akkor egyeztessenek erről és beszéljék meg kié az a terület. Köszönöm!

fazo83

Írnok deák
Támogató
2020. 06. 07.
564
486
41
V4 karakter
Dr Dante Colleoni
Szép napot!

A lefoglalásról a jelentés itt található. A kolléga hívásra érkezett a helyszínre. A Parkolás Felügyeletnek nem dolga, hogy a szomszédokkal folyó telekvitákat lefolytassa. Így kérem a szomszédjával rendezze a dolgot!

Tisztelettel:
Dr Dante Colleoni
operatív igazgató
Parkolás Felügyelet

((A lefoglalásnál készült logot bekértem és elküldtem privátban))

Tamashari01

Újonc
2022. 07. 03.
35
20
V4 karakter
Austin Gold
Szép napot!
Megértem, hogy a telekviták nem a parkolásfelügyelet foglalkozási körébe tartoznak. Azonban magánterületről csak úgy lenne helyes az autót elvinni, ha 100%-ban biztosak benne, hogy nem állhatna ott. Ha látszik, hogy egy területet többen használnak, akkor az nincs rendben szerintem, hogy csupán az egyik tulajdonos kérésére elszállíthatják az autót. Ilyen alapon én is elszállíttathatnám az ő autóit, ami szintén nem helyes. Ennyit szerettem volna hozzáfűzni, a szomszéddal pedig beszélni fogok!

• Tetszik
Reactions: csompi17