Austin Cole - Randall Warren [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bora

Újonc
Támogató
2019. 03. 09.
23
29
V4 karakter
Austin Cole
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Austin Cole

Panaszra tett személy InGame neve:
Randall Warren

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Randall Warren áll az autóm csomagtartójánál és éppen veszi a dolgokat kifelé, én előveszem a késemet és a jobb egér megnyomásával a nyakához teszem, erre ő lecsapja a csomagtartót és elfut. Azt hiszem ez kimeríti a PG fogalmát. Elvégre a scriptben benne van hogy a klikkelés során felemeli a kést és az illető nyakához teszi, tehát látható a cselekvés, a /me parancs pedig épp arra szolgál hogy a karakterünk nem látható cselekvését írja le úgymond. (ahhoz hasonlít számomra mint mikor a skines fegyver /kés stb elovetelerol beszélnénk, hiszen az is látszik az oldalunkon, ezért nem kell rá bind sem).

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/mwXWmRN

Megjegyzés:
Nem szerettem volna PK-t nyitni egyből. Kikértem Pietrak véleményét, aki ugyan csak megerősítette felvetésemet. Illetve a következő választ adta : "Látható cselekvés, de alapból ha előrántod a kést már nemigen kellene elszaladnia. "

Bust

Újonc
2019. 05. 07.
10
0
V4 karakter
Randall Warren
V2 karakter
Javier El Castillo
Ezt már egy adminnal megbeszéltük, hogy nincs hátul szemem csak kamerával látok ezenkívül 1 /me-t nem voltál hajlandó írni, amíg én még vígan RP-tem amit te NEM tettél meg. Érdekes.. votl belőlle Adminügy is.. még is PK-ra mész.. kíváncsi lennék én is Pietrak véleményére mert, hogy nem az igazat mondtad el neki az is biztos..

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
Tegnap az ügyet Wolf-al elintéztétek, ahol nem lett bejailezve emiatt nem értem ezt a PK-t. Ha már a látható cselekvésekről beszélünk, akkor MÖGÉ emelted, nem a nyakához, így ő simán eltud futni.
Természetesen jogtalan, zárom.​

Abdul

Barangoló
Támogató
2019. 01. 09.
111
45
28
Örményország
V4 karakter
Cardarion Baldwin
Na hello bello srácok!
Mivel érintett vagyok az ügyben, teljes mértékben jogom van hozzá szólni.

Először is kezdeném azzal, hogy miért nyitottál egy pk-t ha már volt adminügy? Nem inkább az adott adminra kellet volna nyitnod a pk-t a játékos helyett aki intézte az ügyet? Szóval mától oda fogok menni mindenkihez és a háta mögött kést fogok tartani mert az PG vagy akár fegyvert is.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.