Austin Baker jelentkezése a See Game Helpdesk-hez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bacsi

üdv
2019. 01. 10.
110
40
V4 karakter
Steven Wyatt
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Friesz Edvin a nevem, és jelenleg 14 éves vagyok. (Igen tudom, hogy a minimum követelmény 15 év. Ennek ellenére én teljesen értelmesnek érzem magamat erre a feladatra.) >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A jelentkezési lap megírásakor több mint 123000 percel rendelkeztem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a játékosok TeamSpeaken, fórumon valamint a szerveren való segítése, kérdésekre, problémákra való válaszolás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Már elég sok mindent hosszútávúan kipróbáltam a szerveren és mivel most itt van a lehetőség szeretném ezt is hosszútávúan kipróbálni valamint, a későbbiekben adminisztrátor is szeretnék lenni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nem mondom azt hogy feltétlenül engem válasszatok. Ennek ellenére van több dolog amiben jó, esetleg jobb vagyok a többi jelenkezőnél. Nem tudok billentyűzeten túl gyorsan írni, de szerintem ez előnyömre válhat abban hogy helyesebben írok. Nem mondom azt hogy én vagyok a türelem mintaképe, mivel van az ami fel tud idegesíteni, de ahhoz nem pár perc, vagy pár szó szükséges. Nem ma kezdtem a játékot, a több mint 120000 perc alatt több frakcióban voltam és ott sok, sok probléma merült fel, amelyekből elég sok tapasztalatot szereztem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Most, a nyári szünetben a 4 óra szinte minden nap gond nélkül teljesíthető lenne számomra. Iskolaidőben pedig a 3 óra lenne jól teljesíthető, néha hétvéget vagy pár napokat kivéve. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, nem voltam még kitiltva a szerverről. UCP KÉP: https://postimg.cc/gnC3bSvd >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, voltam már adminjail-ben, de ez már nem látszik az UCP-n. Kép: https://postimg.cc/zVbTMZH0 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív tulajdonságaim: Időnként lehetek kedvtelen, fáradt, amikor nem tudok úgy teljesíteni ahogy normálisan szoktam. Visszahúzódó típus vagyok. Időnként nem figyelek amikor kellene.
Pozitív tulajdonságaim: Jó helyesírás. Segítőkészség. Becsületesség. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni. Szerintem adminként a szerver egy teljesen másik arcal mutatkozik meg, és nagyon szeretném megtapasztalni hogy milyen is lehet. Szeretném megnézni hogy, hogyan RP-znek azok az emberek akik profik, ezzel nem azt szeretném mondani hogy én nem tudok RP-zni, de még van mit tanulnom ahhoz, hogy az emberek nagyrészének elnyerje a tetszését az ahogy én RP-zek. Úgy gondolom, hogy admintként sok új embert ismerhetek meg. Az hogy admin valaki, elég nagy dolog, és én szeretnék több ilyen dolgot is elérni a szerveren. Engem jó érzéssel tölt el az, ha segítek valakinek, és többek között ezért és szeretnék admin lenni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Legelősször elmagyaráznám neki hogy mi is pontosan az hogy RolePlay. Ezután elmondanám neki az alapvető dolgokat mint például a parancsokat, mire jó a városháza, dashboard használata, mit tud csinálni a fórumon stb... Elmondanám neki azt is hogy szánjon legalább egy 20 percet arra hogy végigolvassa a szabályzatot amit a fórumon talál meg. Elmondanám azt is hogy kisebb kérdésekkel keresse az IDG/SGH adminsegédeket, vagy nagyobb kérésekkel keresse az adminisztrátorokat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki hogy, fixet nem szabad kéregetni adminoktól. Másodszor pedig, azt hogy, ha úgy érzi neki mégis jár a fix akkor írjon egy legalább 1-es szintű adminra. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Szia! Az hogy üzletelés közben csak úgy meghaltál az valószínűleg nem bug miatt volt, ezért ez egy teljesen IC ügy. Ennek ellenére ha mégis úgy érzed hogy bug miatt haltál meg, akkor írj egy legalább egyes szintű admin-ra, aki segíteni fog neked. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Marko98

Zeus

?Ex V2 GMOD, Ex Yakuza Alleader ?
2019. 01. 10.
226
128
V4 karakter
Kazuo Adachi
Szia, tartalmas, és nagyon összeszedett lap lett. Nem mellesleg rendelkezel egy tökéletesen tiszta UCP-vel ilyen magas játszott percel ami tiszteletre méltó. Teljes mértékben megérdemlest egy támogatást és remélem hamarosan közösen dolgozunk.

Keep.

Az év TeamSpeak 3 moderátora 2021-ben.
2020. 03. 11.
544
1 150
V4 karakter
Yern Sclair
LV karakter
Rahmi Baykarak
Helló.
Pozitívum, hogy szép lett a lap, formázásra, válaszokkal sincs gond.
HATTALMAS' pozitívum, hogy magas perc és nincs jailed az elmúlt egy évből!
Tőlem megér egy támogatást! Sok sikert.

• Tetszik
Reactions: PaTKa01

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.