Aurthuro Adams - Marcell Clay [Orton]

sigoja19

Újonc
2020. 07. 02.
3
1
LV karakter
Aurthuro Adams
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Aurthuro Adams >

Panaszra tett játékos neve:
<
Marcell Clay >

Panasz oka:
<
OOC stílus,DriveBy >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Videó : Log (találkozástól kilépésig) : https://pastebin.com/CGY1smRT >

Megjegyzés:
<

Felraktam a golfomat hirdetésre, erre jelentkezett egy srác, hogy megnézné. El is jött, ment vele pár kört, de közben láttam, hogy laggol, ezért írtam neki, hogy álljunk meg. Nem reagált, majd felborult az autóval. A kárt nem fizette ki, és utána irreálisan alacsony árakról beszélt a kocsival kapcsolatban. Eddig még Ic ügy volt.
A gondok ezután kezdődtek, ezek jól látszanak a klippen és a logokon is. Szeretnénk, ha az ügy mindkét fél szempontjából korrekten lenne elbírálva.
>

istenfiaa

Újonc
2023. 07. 25.
4
2
LV karakter
Marcell Clay
hello elbiralo admin! leszeretnem irni az en allaspontomat is: miutan megtortent a tesztvezetes es a borulas is a kocsival azutan visszamentunk a parkoloba, szovaltast kovetoen pedig elkezdtek utni a kocsimat ami tudtommal vasokolnek minosul. ezutan nekiszerettem volna menni az autommal William-nek, amibol nalam csak annyi latszodott hogy nekimegyek, jon egy fps dropp, es az automnak gatya. a videobol is jol kiveheto, hogy lagg tortent. a stilust bevallom, ejszakara kicsit sem volt kedvem ezzel foglalkozni, ezert vettem felvarrol. koszi az igazsagos elbiralast elore is! pacsi🤙🏽

• Tetszik
Reactions: dmnks

SinK1NG120

Újonc
2025. 02. 07.
9
24
LV karakter
William Adams
Sziasztok! Én vagyok a klipen látható William Adams. Sok hozzáfűznivalóm nincs, annyit elismernék, hogy a "vasököl" része jogos, tényleg beleütöttem a kocsijába, ezt vállalom, a következményeivel együtt.
Ami viszont szerintem nem volt rendben, hogy erre válaszul DriveBy történt – ráadásul szándékosan. Ezt OOC is jeleztem, mert szerintem az, hogy valaki szabályt szeg, nem jogosít fel senkit arra, hogy ő is szegjen meg válaszként.
A beszélgetés közben a másik fél (Marcell Clay) stílusa eléggé furcsa volt: gúnynéven szólított, "Mr. panaszkönyv szakértő", és olyan megjegyzést is tett, hogy "szerethetnek az emberek". Lehet, hogy poénnak szánta, de nekem ez sértő volt, főleg egy megbeszélés alatt.
Köszönöm, hogy elolvastad, és várom a jogos elbírálást.