Aurelio Bueno - Isaac Richardson [Dexter]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PIMP

Barangoló
2023. 02. 26.
135
135
Debrecen
V4 karakter
Scaredly Shouzzen
LV karakter
Jay Witt
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Aurelio Bueno >

Panaszra tett játékos neve:
<
Isaac Richardson >

Panasz oka:
<
Felesleges időhúzása rp közben >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://armin.kim/seepaste/q426 >

Megjegyzés:
<
Spanommal elmentünk rabolni, majd ki szerettük volna pakolni Issac-et és rp-vel elvettem tőlle a pénzt majd elkezdett ooc-zni, és feleslegesen húzta az időt, ez idő alatt láttam hogy a távolból jön egy helikopter, ( már javában folyt az ooc ) és ment volna tovább majd vissza "ránk fordult. valamint 50 dollárt adott át úgy hogy 1100 dollár volt nálla, reszemről ez is idő húzás volt, mivel ha elírta volna, akkor egyől kijavította volna és a maradékot is át adta volna. >

Kiko12

Aktív fórumozó
2019. 01. 14.
247
342
20
V4 karakter
Spenser Blake
LV karakter
Emelia Gardner
Heyho!

Adminisztrátori ügy lett ebből még a szerveren. Wexen és Kiki jelenlétével zajlott egy kis beszélgetés, aminek az eredménye a PK írása lett, hogy időt spóroljunk, hiszen az adminügy jóval az eset megtörténte után ment végbe a szerveren és a másik érintett fél már nem volt fent a szerveren.
Az ügy végén megkért Wexen adminisztrátor, hogy írjak a PK-hoz, képviselve az LVMPD frakcióját, mint az ügy egyik résztvevőjét.

1) Meglátásom szerint teljesen lényegtelen lett volna az, hogy most az illető RP-t tagad-e, húzza-e az időt, vagy sem. Az ember rablás onnantól számít emberrablásnak, hogy testi kényszerrel, vagy egyéb fenyegetéssel korlátozod a szabadságát. Így az első másodperctől kezdve emberrablást követtél el. Továbbá illegálisan birtokoltál fegyvert, amit te elő is vettél közterületen. Az LVMPD helikoptere ezt kiszúrta, le kommunikálták egymás között, meggyőződtek a helyzet részletességéről, majd közelebb szálltak és erősítést hívtak. Ennek az lett a vége, hogy te elkezdtél menekülni a helikopter, később előlünk is (földi egység). Ha már állításod szerint a helyszínen hívtál admint, te tudatában voltál annak, hogy adminügyezni akarsz, akkor nem kellett volna elkezdeni menekülni, majd a menekülésed végén tüzet nyitni 3 földi egységre és egy SWAT helikopterre a barátoddal.

2) Meglátásom szerint az ott történt esetleges szabálysértés nem befolyásolta volna azt a tettet, hogy te fegyvert rántottál közterületen, amit a légiegység amúgy is kiszúrt. További menekülés és lövöldözés is a te döntésed volt, amikben szintén nem volt szabálysértés. A PK végkimenelétül függetlenül, én úgy érzem, hogy mindenféleképpen jogos lenne az IC tetteid szankcionálása.

IC szankciók: Fegyver és lőszerek kidobása. (RP-vel el lett véve), 200.000$ pénzbírság és 240 perc IC jail.
Penal Code: 1(02) PO, 1(04), 3(08), 3(11).

• Tetszik
Reactions: Shibu és bubbi

PIMP

Barangoló
2023. 02. 26.
135
135
Debrecen
V4 karakter
Scaredly Shouzzen
LV karakter
Jay Witt
Heyho!

Adminisztrátori ügy lett ebből még a szerveren. Wexen és Kiki jelenlétével zajlott egy kis beszélgetés, aminek az eredménye a PK írása lett, hogy időt spóroljunk, hiszen az adminügy jóval az eset megtörténte után ment végbe a szerveren és a másik érintett fél már nem volt fent a szerveren.
Az ügy végén megkért Wexen adminisztrátor, hogy írjak a PK-hoz, képviselve az LVMPD frakcióját, mint az ügy egyik résztvevőjét.

1) Meglátásom szerint teljesen lényegtelen lett volna az, hogy most az illető RP-t tagad-e, húzza-e az időt, vagy sem. Az ember rablás onnantól számít emberrablásnak, hogy testi kényszerrel, vagy egyéb fenyegetéssel korlátozod a szabadságát. Így az első másodperctől kezdve emberrablást követtél el. Továbbá illegálisan birtokoltál fegyvert, amit te elő is vettél közterületen. Az LVMPD helikoptere ezt kiszúrta, le kommunikálták egymás között, meggyőződtek a helyzet részletességéről, majd közelebb szálltak és erősítést hívtak. Ennek az lett a vége, hogy te elkezdtél menekülni a helikopter, később előlünk is (földi egység). Ha már állításod szerint a helyszínen hívtál admint, te tudatában voltál annak, hogy adminügyezni akarsz, akkor nem kellett volna elkezdeni menekülni, majd a menekülésed végén tüzet nyitni 3 földi egységre és egy SWAT helikopterre a barátoddal.

2) Meglátásom szerint az ott történt esetleges szabálysértés nem befolyásolta volna azt a tettet, hogy te fegyvert rántottál közterületen, amit a légiegység amúgy is kiszúrt. További menekülés és lövöldözés is a te döntésed volt, amikben szintén nem volt szabálysértés. A PK végkimenelétül függetlenül, én úgy érzem, hogy mindenféleképpen jogos lenne az IC tetteid szankcionálása.

IC szankciók: Fegyver és lőszerek kidobása. (RP-vel el lett véve), 200.000$ pénzbírság és 240 perc IC jail.
Penal Code: 1(02) PO, 1(04), 3(08), 3(11).
1) 1. 2 szememmel láttam hogy akkor kezdett el felém jönni a helikopter amikor már javában folyt az occ, ha issac-nem húzta volna az rp-t feleslegesen akkor javában elmentünk volna a tett helyszínről mielőtt az a helikopter megjelent volna, plusz elsőnek nem is vettek észre, tovább is mentek, aztán kiszúrt majd vissza ránk fordúltak.
2. "Ha már állításod szerint a helyszínen hívtál admint, te tudatában voltál annak, hogy adminügyezni akarsz, akkor nem kellett volna elkezdeni menekülni" Ezzel a hozzászólásoddal pedig magadat csaptad be. Erre az a válaszom hogy amíg nem érkezik ki adminisztrátor a helyre, addig mennie kell az ic-nek, nincs olyan hogy addig várok amíg nem jön ki. Lemerem fogadni ha ott megáltam volna és várom az admint, a helikopter leszált volna, hívott volna titeket, és ti pedig vagy daráltatok volna, vagy pedig lefegyverzést követtek volna el, és ha azt mondtam volna hogy adminra várok, akkor pedig azt a választ kaptam volna tőlletek, amíg nincs itt admin mehet az ic.
3. hívtam igen is admint, "csak" 13 percet kelett várnom hogy jöjjön egy admin is. (amiről én nem tehetek)

[2024-03-20 23:35:03] [Output] : Marcus Lewis: (( miért nem akkor hívtál admint? ))
[2024-03-20 23:35:14] [Output] : Aurelio Bueno: (( hívtam ))
[2024-03-20 23:35:19] [Output] : Aurelio Bueno: (( 13 percet kelett várnom. ))
[2024-03-20 23:35:21] [Output] : Admin 4 Dexter: (( akkor hívott admin csak nem fogadta el senki. ))
[2024-03-20 23:35:36] [Output] : Admin 4 Dexter: (( én meg akkor léptem fel amikor már ott állt a report jópár perce ))

4. azt mondod hogy issac szabálysértése nem befojásol semmit, neharagudj de te ott sem vóltál amikor én kiszúrtam a helikoptert amikor javában ment már az ooc, nem láthattad hogy mi történt, és nem is értem hogy miért beszélünk erről veled, erről issac,ahmed,én és a helikopter pilótának kellene beszélnünk, nem is értem hogy miért lépsz fel ilyen ellen amikor nem láthattad hogy mi történik.

Utoljára szerkesztve:

Zotya1120

Újonc
2024. 01. 09.
6
3
V4 karakter
Jazeek Muller
LV karakter
Ahmed Hulio
Sziasztok! én voltam Aurelio társa, velem vett rész a rablásban. Nos a helikopter akkor szált már felént amikor már javában folyt az occ-zás, időhúzás. Nemtudom miért volt ez jó issac részéről hogy húzza az időt, amikor amúgysem tudtunk vólna tőlle elvenni szinte semmit. Az én szemszögemből már ott elbukott a story, hogy issac elkezdte az időnket húzni. Ha ott nem húzza az időnket, időben elmentünk vólna, és rá 2-3 percre jött volna az a heli...

• Tetszik
Reactions: PIMP

Dexter

Írnok deák
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
674
737
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy
Mivel 24 órán belül válasz nem érkezett az érintett féltől így a bizonyítékok és a szerveren történt adminügy, beszélgetések alapján fogom a bírálatot meghozni.

Nem gondolnám, hogy bármiben is hátráltatta Isaac az RP-t hiszen ő fel tett ooc egy kérdés és el mondta, hogy mennyi pénze van. Ezen az információn fent akadva Aurelio te voltál aki inkább még jobban bele ment az ooc ba, ezt az is bizonyítja, hogy egyáltalán nem lett le RP-zve részedről az, hogy el veszed a pénztárcában található összes pénzét, ebből adódóan Isaacnak nem is kellett volna pénzt át adnia.
Ezek mellett ahogy szerveren is már említettem ha RP közben kérdeznek tőled ooc akkor írd meg neki, hogy RP közbe ne ooc-zzon mert ezzel hátráltatja az ic eseményeket, senki nem kötelez téged arra, hogy reagálj az ooc beszélgetésekre (kivétel ez alól ha adminügy van).

Innentől igazából teljesen jogosan kapott el téged a rendvédelem illetve az "RP húzás" után történt minden más is bele illik a képbe.
Bírálatom végeredménye pedig az lenne, hogy az ic jail illetve a bírság kiosztásra fog kerülni számodra, ezzel kapcsolatba rendvédelem részről is keressetek fel. Lehetőleg minél hamarabb, ha lehet még ma!

• Tetszik
Reactions: Kiko12
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.