Augusto Carrasco --> Zachary Brooks, Owen Martinez [trinton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

trey

Újonc
2022. 05. 08.
58
68
V4 karakter
ayden collins
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:

<
Augusto Carrasco >

Panaszra tett játékos neve:

<
Zachary Brooks, Owen Martinez >

Panasz oka:

<
Játékos félrevezetése, Nonrp >

Bizonyíték (kép, videó, log):

<

IC tudnak spanyolul - https://armin.kim/seepaste/8gsl

OOC félrevezetnek, átvernek - https://armin.kim/seepaste/SaYc

>

Megjegyzés:

<
Logból tökéletesen kivehető, hogy a két rendőr hirtelen perfektül beszélik a spanyolt, majd mindenféle indokokat hoznak fel OOC, amiért tudják/ismerik a nyelvet. Szerettem volna ennek a végére járni, így felkereste egy frakció társam Jhnny főadmint, aki leírta, hogy Ő nem tud ilyenről. Ettől kezdve nincs mit hozzáfűzzek... >

ZsombiiLV

Pletykafészek
2020. 01. 12.
880
3 560
18
LV karakter
Kendrick Simmons
Helló.
A frakcióba alap követelmény a spanyol nyelv ismerete. A tagfelvételkor számon is lett kérve.

[2024-01-29 19:38:04] [Output] : *** Isaac Holmes az előző jelentkezővel kapcsolódó eseményt megismételve átvált az interjú végeztével spanyol nyelvre.

A NonRP vádpontot sem tudom hová tenni, kifejtenéd ezt bővebben kérlek?

trey

Újonc
2022. 05. 08.
58
68
V4 karakter
ayden collins
Helló.
A frakcióba alap követelmény a spanyol nyelv ismerete. A tagfelvételkor számon is lett kérve.

[2024-01-29 19:38:04] [Output] : *** Isaac Holmes az előző jelentkezővel kapcsolódó eseményt megismételve átvált az interjú végeztével spanyol nyelvre.

A NonRP vádpontot sem tudom hová tenni, kifejtenéd ezt bővebben kérlek?
Szevasz,
a leader állítása szerint, nem kötelező, azaz félrevezettél. Kép: https://i.postimg.cc/YSgtxTzw/K-perny-k-p-2024-02-12-210443.png

Az, hogy te egy sor /me-vel magyarázod, hogy spanyolul tud a karaktered, szerintem édes kevés. A nonrp rész itt mutatkozik meg, átvált mindkettőtök spanyolra, random.

Porozinko

Zöldfülű
2019. 10. 22.
211
1 184
Egyházasfalu
V4 karakter
Ladarrel Pitts
LV karakter
Owen Martinez
V2 karakter
Ratko Zebic
Cső
Nem igazán értem mivel vertelek át OOC, a karakterem tud spanyolul, egy harmadik generációs mexikói-amerikai. Szerintem a név is árulkodó, "Martinez" . Elhiheted hogy nem abban a pillanatban tanult meg a karakterem spanyolul.
De gondolom ennyi nem lenne elég szóval csatolok pár logot ahol egész véletlenül a karakterem spanyolul beszélt. (Korábban is)
[2024-02-10 21:10:48] [Output] : Owen Martinez mondja: (spanyol) Haver, a lehető legszarabb helyen baszakodsz velük.
[2024-02-10 21:11:24] [Output] : Owen Martinez mondja: (spanyol) Az összes haverjuk itt van, komolyan ezt akarod?
[2024-02-10 21:11:34] [Output] : Owen Martinez mondja: (spanyol) Inkább nézz körbe a bolt másik felébe. Menni fog?
[2024-02-10 21:11:55] [Output] : Owen Martinez mondja: (spanyol) Nagyon nincsenek jó kedvükben, nem tudom mit csináltál velük.
[2024-02-08 20:18:30] [Output] : Owen Martinez mondja: (spanyol) Ez most komoly?
[2024-02-08 20:18:51] [Output] : Owen Martinez mondja: (spanyol) Úgy nézek ki mint aki rasszista veletek szemben? Vagy nem érted amit mondok?
[2024-02-07 17:34:15] [Output] : Owen Martinez mondja: (spanyol) Igazán semmiség. Ez a dolgunk.
[2024-02-07 17:34:46] [Output] : >> Owen Martinez harmadik generációs mexikói-amerikai.
[2024-02-04 17:39:54] [Output] : Owen Martinez mondja: (spanyol) Őrült bizony
Remélem ennyi elég.
Egyébként az USA-ban a második legbeszéltebb nyelv a spanyol (2008-2010-ben tartott felmérés szerint az állomok lakosságának 12.6%-a beszéli a nyelvet.), tanítják az iskolákban úgy mint nálunk a németet.
Az sem mellékes hogy RL Nevada állam (Amire ugye a szerver játéktere alapul) 29.9 százaléka hispán. Miért ne tudna egy békefenntartó spanyolul, főleg ha a családja Latin-Amerikából származik?

A nonrp-t meg komolyan nem tudom hová tenni.

Porozinko

Zöldfülű
2019. 10. 22.
211
1 184
Egyházasfalu
V4 karakter
Ladarrel Pitts
LV karakter
Owen Martinez
V2 karakter
Ratko Zebic
Szuper számokat hozol, de három napja használja a karaktered a nyelvet, mint mutatod is...

Az, hogy Martinez neved van, nem magyarázza sem ezt, sem a társad rögtönzött spanyol nyelvtudását.
Erre lenne való a karaktertörténet vezetése.
Három napja? Bocs? Mivan? Négy különböző dátumot küldtem ahol a karakterem az anyanyelvét használta. Ez nem azt jelenti hogy ez minden. De akkor milyen RP-t kérsz tőlem? /do mexikói. Egy /ame is van a logok között csak jelzem. Nyomjak egy 30 soros RP-t arról hogy a karakterem egy szótárat tanulmányoz? A saját anyanyelvét? De akkor maradjunk már a történetvezetésnél. A te karaktered honnan tud spanyolul? Van róla RP? Karaktersztori? Valami?

Nekem még az a fura hogy amikor ott helyben felajánlottam neked a logot az volt rá a válaszod hogy:
[2024-02-12 20:45:14] [Output] : [20:45] Augusto Carrasco: (( Lényegtelen. )).
Merem feltételezni hogy ez az egész azért van mert a nyakadba vágtunk egy csekket. (Pedig más lehet lecsukott volna ezekért, csak jelzem hogy olcsón megúsztad)

trey

Újonc
2022. 05. 08.
58
68
V4 karakter
ayden collins
Három napja? Bocs? Mivan? Négy különböző dátumot küldtem ahol a karakterem az anyanyelvét használta. Ez nem azt jelenti hogy ez minden. De akkor milyen RP-t kérsz tőlem? /do mexikói. Egy /ame is van a logok között csak jelzem. Nyomjak egy 30 soros RP-t arról hogy a karakterem egy szótárat tanulmányoz? A saját anyanyelvét? De akkor maradjunk már a történetvezetésnél. A te karaktered honnan tud spanyolul? Van róla RP? Karaktersztori? Valami?

Nekem még az a fura hogy amikor ott helyben felajánlottam neked a logot az volt rá a válaszod hogy:
[2024-02-12 20:45:14] [Output] : [20:45] Augusto Carrasco: (( Lényegtelen. )).
Merem feltételezni hogy ez az egész azért van mert a nyakadba vágtunk egy csekket. (Pedig más lehet lecsukott volna ezekért, csak jelzem hogy olcsón megúsztad)
Ha a nyelvtudásom érdekel, akkor erre nézz rá kérlek: https://forum.see-game.com/threads/los-fantasmas.420996/

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
V4 karakter
killian.rogers
LV karakter
kelvin.barnes
Sziasztok.

Úgy látom viszonylag sikerült megbeszélni a nézeteltéréseket.

Az előző esetek alapján úgy tűnik, hogy nem most volt az első alkalom, hogy hasonló módon jártál el, és észrevehető, hogy a hangnemeden is változtattál. Tehát nem találok kivetnivalót abban, hogy felismerted Augusto beszélt nyelvét.

Mind az SASD, mind az LVMPD vezetőit megkérdeztem, és mindketten azt mondták, hogy nincs olyan követelmény, amely előírná a spanyol nyelv használatát, tehát ilyet ne nagyon terjesszünk, ha megoldható.

A NonRP részét teljes mértékben nem értem, mivel semmilyen bizonyítékot nem találtam az állítás alátámasztására.

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.