Audi Sport Quattro bodykit ( Audi Quattro S1 )

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
420
1 137
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Sziasztok!
Szerintem nagyon király lenne, ha az Audi Sport Quattrora rá lehetne szerelni a Group B rallyeből sokunknak ismerős Quattro S1 bodykitjét. A bodykit a videóban szereplő kit lenne, szerintem sokan örülnénk neki. Illetve a Forza Horizon 4-es matricát le lehetne lecserélni a legendás sárga-fehér matricára. Illetve a kerekekre lehetne tenni kerékmatricát, hogy az S1 felni felkerüljön.

Elképzelésem:

• Imádom
Reactions: Domchannel

granatveto

Zöldfülű
2019. 09. 16.
192
366
V4 karakter
Chester Sears
Nem támogatom, már csak azért sem, mert elég irreális lenne hogy ilyenekkel járkáljanak az utcán. Nyilván nincs sok az autóból, de ez után lehetséges hogy bőven több lenne.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
420
1 137
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Mert a Ford Focus Rally bodykitje és a VFTS Lada kitje miben tér el ettől? Egy nagy szárny és reflektorok meg 2 lökös.
Nem támogatom, már csak azért sem, mert elég irreális lenne hogy ilyenekkel járkáljanak az utcán.

granatveto

Zöldfülű
2019. 09. 16.
192
366
V4 karakter
Chester Sears
Azok az autók, meg ez, két külön kategória. Nem rally szerveren játszunk attól még mert azoknak van olyan optikája.

• Tetszik
Reactions: Patreck

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
420
1 137
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Az ugye leesett, hogy azoknak az optikája is bodykittel kerül rá, és semmivel sem szolidabb ennél? :D

• Tetszik
Reactions: Domchannel

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
347
1 071
25
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Nyilván nincs sok az autóból, de ez után lehetséges hogy bőven több lenne.

Az utolsó mondattal nem értek egyet, mert például én biztos nem raknám rá ezt a bodyt a sajátomra és fix, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Az ötletre kitérve, én sem tudom támogatni. Az S1 Quattro egy olyan kultikus autó, aminek még a replikája is több százezer, akár több millió euróba kerül. Nem lenne túl reális ezzel furikázni a városban.

Utoljára szerkesztve:

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
427
1 388
V4 karakter
Altus Bronkhorst
Az ugye leesett, hogy azoknak az optikája is bodykittel kerül rá
Na ja, csak ha jobban utánna néznél gyorsan leesne, hogy az utcai Quattro és a B változat között van ám karosszéria ügyileg is változás, mivel a Quattro ami B osztályban versenyzett rövidebb mint az utcai változat. C oszlopnál megvoltak vágva, pontos adatot nem tudok, de kisebb volt mint az utcai változat.

Denz

Zöldfülű
2019. 01. 10.
158
363
24
Pécs
V4 karakter
Eddy Dredd
LV karakter
-
V2 karakter
-
Az Ur-Quattro volt hosszabb mint az s1 vagy "Sima" Quattro, asszem 30 centit vágtak ki az Ur-Quattro C és B oszlopai közül, az S1 e2 és az utcai quattro ugyan olyan hosszú volt, ha jól tudom.
Nekem tetszene ez a bodykites téma amúgy , TÁMOGATOM.
Fent említettétek, hogy ez így nem lenne reális, hogy mindenki s1 e2-vel járkál, de őszintén, hány Quattrot láttok a szerveren egyáltalán?
Lehet 1-2 hétig meglenne szaporodva, de utána megint csak 1-2-t látnánk hetente.
Én még a Pikespeak-es bodykitet is berakatnám.
88700b-scaled.jpg

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
427
1 388
V4 karakter
Altus Bronkhorst
Ennyi erővel berakhatnánk minden autóra a verseny kupa változatát, mert úgyis elszaporodna a szerveren.
Tökéletesen felesleges egy ilyen bodykitt az Audira.

• Vicces
Reactions: KisZocsi

vkotir

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
35
54
V4 karakter
Averill Wade
LV karakter
-
szerintem rajtad kivül senki sem vágyik egy ilyen body-ra

• Szomorú
Reactions: Petrenko

gunther

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
171
262
Kőszeg
V4 karakter
Gunther Sparks
LV karakter
Larry Midle
Szia! Én is imádom az ilyen különlegességeket (Sport Quattro/S1) mint a szerveren, mint a való életben.
Viszont! Ahogy előttem is leírták a 2 autó merőben eltér egymástól, szóval a valóság alapja sem lenne a legjobb ennek a fejlesztési lehetőségnek, és tényleg elég furcsa lenne ha minden sarkon egy ilyen relikvia állna. :(:confused:

(IG egy Sport Quattro tulaj.)

• Tetszik
Reactions: kmgr

BALAGE

You're just a man
2020. 06. 30.
188
457
Nem rossz a verda modja, viszont ez már picit azért túl sok lenne egy járkálós autónak.. másra meg úgyse lehetne felhasználni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.