Audi RS7 Sportback. -Spoiler update.

Bobi

goodbyes aren't forever
2019. 01. 10.
190
821
20
Budapest
V4 karakter
Francisco Valderas
LV karakter
Quincy Mercer
V2 karakter
Az nincs
Üdv.
A szerveren megtalálható Audi RS7 Sportbackon rajta van modolva, viszont sajnos nem működik a spoiler opciója.
Az RS7 rendelkezik automatikusan nyitható spoilerrel, ami xy km/h elérése után működő képessé válik, például pont mint a McLaren P1-nek is.
Szerintem az Audi RS7-re is bekerülhetne ez a módosítás, baj nem gondolom, hogy lenne belőle.

Egy videót tudok csatolni az ötlethez:
( 0:39-től --- 0:50-ig látható a jelenet. )

Köszöntem szépen.

jaamin

Zöldfülű
2021. 02. 20.
154
352
20
V4 karakter
@kaiden.gross
LV karakter
@callum.cordero
Most szereztem be egy RS7-et, részben azért, mert úgy rémlett, hogy ennek felnyílik a spoilere, mint kiderült nem.. Nagyon támogatnám, mint itt láható, még a sima A7-en is felnyitható:

olin

Újonc
Támogató
2019. 12. 11.
50
13
V4 karakter
Rijkaard.Kadriovski
Szia, esztétikus lenne, egy kisebb spoilert hozzáadni a kocsihoz, támogatom az ötletet.

• Tetszik
Reactions: jaamin

.#Aaron

Újonc
Támogató
2021. 03. 26.
31
55
LV karakter
Aaron R Cutler
Szerintem ez azért nem megoldható, (minimálisan érték csak a Modellezéshez), mivel így nem lehetne kinyitni a csomagtartót rajta. Ez két külön elem lenne. Ha megnézitek a szervert, melyik aktív spoileres autónak lehet nyitni a csomagtartóját? Tudtommal egyiknek sem, ha mégis akkor legyetek szívesek javítsatok ki.

• Tetszik
Reactions: encsibrancs

Travis Ruster

Újonc
2022. 02. 01.
7
7
V4 karakter
Tereno Jackson
LV karakter
Trevor Jackson
Jó gondolat, sokat dobna ezen az alapból is gyönyörű autón. Amennyiben kivitelezhető ez a megoldás, teljes mértékben Támogatom!

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

• Tetszik
Reactions: Kökény