Audi RS6 C7

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Sziasztok!
Nem is húznám a szót,nekem személy szerint nagyon bejön ez az új Audi,ami bekerült V3-ra és szerintem LV-n is megállná a helyét.Akár új autóként,akár egy másik helyén.Kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy nektek mennyire tetszik.

front

Aktív fórumozó
2019. 01. 11.
297
271
V2 karakter
callem gaines
Igazabol bejohetne szerintem de igyis van bőven élg pacek kocsi bent maximum ugy hogy valami helyére ?‍♀️

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
Szerintem elég pacek verda, RS4 helyére eltudnám képzelni, bár mind a kettőnek van egyedisége. Szerintem már ide is bekerült volna ha Jesse papáék úgy érezték volna..

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Ha valakinek azért nem tetszene, mert rossz a handlingje, akkor azoknak üzenem, hogy tuninggal jó. Nézzétek meg Mervin live-ját, ha nem hisztek nekem. :D Ennyire még nem vártam autót a szeróra mint ezt :D

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Látom senki nem támogatja rajtam kívül. ? Valaki tudja, hogy mennyiért raknak be egyedi autót a szerverre?

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 754
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Szerintem nem raknak be csak neked egy kocsit.​

• Tetszik
Reactions: szdavid

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Látom senki nem támogatja rajtam kívül. ? Valaki tudja, hogy mennyiért raknak be egyedi autót a szerverre?
Miért erőlteted ennyire LV-n? Ott van V3-on... Ha ennyire akarod az autót akkor menk át oda.
Ne értsd félre, semmi rossz indulat, de most egy RP szerveren miért EGY AUTÓ -tól függ minden?!

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
@Paki én úgy hallottam, higy lehet ilyet, illetve már láttam egyedi autót a szerón például BMW M3 e30. Csak nem tudom, hogy ilyet mennyiért csinálnának, azért kérdeztem, hátha valaki tudja.

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
@Roxy mert LV-n játszok és nem V3-on. Amúgy is ott ki vagyok bannolva és UB-t sem kapok sajna...

• Tetszik
Reactions: Woffi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.