Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
Ismeretlen, SCT-56 volt az autó rendszáma.
Panasz részletes leírása:
Előszőr is ott kezdődött az egész hogy hívtam egy taxit, a sofőr kiért. A fuvart SF-be kértem a motoromhoz. A sofőr folyamatos jeleggel SMS-ekre válaszolt, amiközben félre is állt, nagyjából három-négyszer történt meg ez az incidens. A félreállások folyamatosan olyan helyen történtek meg mint például a traffipaxnál SF alagút után. Véleményem szerint ezek a helyekre teljesen tilos volt a megállás. A fuvar közben folyamatosan flegmán, nem emberi módon viselkedett utasával. Mellesleg a fuvar végén elkértem a teljes nevét, és még arra sem méltatott válaszolni. Volt olyan is, hogy nem arra a helyre ment amerre kértem, és egy teljesen szabálytalan kanyart tett meg, és amiközbe arra ment amerre jónak látta a taxiórát le se oltotta. Gondolom a taxiautókban van fedélzeti kamera ha van, kérem a felvételeiket vizsgálják át. (Videó arról az esetről amikor rossz irányba ment, és szabálytalanul megfordult. https://imgur.com/a/FUrZvkW , illetve egy napilog is. https://controlc.com/ab5068d0 )
Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!
Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!
A panaszt átvizsgáltam, és úgy vélem, hogy az SCT-56-ss taxigépjármű sofőrje -Liam S. Brown- nem tanúsított megbotránkoztató magatartást Önnel szemben sem a fuvar közben, sem azután. Le lett kérve a jármű fedélzeti rendszeréről a hanganyag, ez is az előbbit bizonyítja.
A folyamatos fuvarmegszakítás az SMS-ekre való válaszolás végett jogosnak minősül, azonban az Ön által említett helyen a KRESZ egyetlen paragrafusa sem tiltja a megállást.
A videófelvételen tisztán látható a Foster Valley körzetében megtörtént szabálytalan megfordulás.
Az érintett az Etikai Kódex III./4. pontját figyelmen kívül hagyta, mely így szól: "Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.
Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett. A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot. "
Ezáltal Liam S. Brownt figyelmeztetésben részesítem az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" pont végett, amiért szabálytalanul fordult meg Foster Valley körzetben.
Illetve szóbeli figyelmeztetésben is részesítem a telefonhasználat végett.
Los Santos, 2021.11.04.
Tisztelettel: Brian Addams