Szia, nekem van 2 replayem a szituáció kezdetétől, ahol jól látszódik, hogy nem is láttam se azt, hogy hányan vannak se azt, hogy egyátalán fegyverük van.
Ez a kezdet, mikor letálcáztam hajón, ott szúrtam ki pont a helikoptert félszemmel, ezért is léptem vissza a játékba egyből és még időbe reagáltam, tolatni kezdtem.
Itt pedig a folytatás, mikor hátra tolattam, láttam, hogy a a helis elkezd felém úszni, ezért se féltem még, mivel nem láttam több embert, csak 1et, aki mivel úszik, természetesen képtelen bármit is csinálni velem, így megálltam, elővettem a fegyvert majd ráfogtam. Ekkor mikor a zoom betöltötte a többi embert látszik a videón, hogy vissza is mentem a hajó fedezékébe egyből.
Mivel elég rosszindulatúnak tartom a panaszkönyvet, hozzá tenném, hogy az ő részükről 2 szabálysértést is vélek.
- Az első, hogy az első videón jól hallható, hogy rám lőttek, miközbe nem tudták van e fegyverem, és akkor még nem is volt, tehát kérdés nélkül egy fegyvertelenre rálőttek ami tilos.
- A második amit irreálisnak tartok, hogy ha barátai azt hitték, hogy fegyveres vagyok(mivel rám lőttek) akkor hogy jut eszébe a kedves úriembernek beugrani a tengerbe és elkezdeni a fegyveres hajó felé úszni akire rá is lőttek, tehát ha én úgy gondolom lazán megölhettem volna, ez teljesmértékben powergaming a részéről szerintem. Arról nem is tennék sok említést, hogy az az elképzelés, ami a panasztevő videóján látszik, hogy feljöhet e a hajóra, hogy gondolta. Mit gondolt, felmászik a hajómra, majd teljesen vizes ruhával előveszi a deaglejét, majd kirabol, mit gondolt nem lőném le abban a szituációban egyből?
A Hajónak megfelelő dőlés szöge van, hogy lehetetlen lehessen kilőni engem nem, hogy olyan távolról, de sehogysem. Mellékes, hogy a hajó üvege ami látszik is a videóba az ő szemszögéből, hogy sötétített, tehát fogalmuk sincs, hol helyezkedek el pontosan.
Ennyi bizonyítékot sikerült találni. Várom a bírálatot.