asu gadi ----> Deverina Ina Kaamil [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

apámszkij

Újonc
2019. 12. 28.
46
56
V4 karakter
Asu Gadi
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Asu Gadi

Panaszra tett személy InGame neve:
Deverina Ina Kaamil

Panasz oka, leírása, kifejtése:
pg? cuccmentés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
direk megy egy kört és visszajön megadja magát mikor bevan zárva a hajó

Utoljára szerkesztve:

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Szia!
Nem teljesen értem a panasz okát és a bizonyítékot sem. Nem tudtatok elvenni tőlem semmit, ezért panaszt raktál a kis csapatoddal együtt.
Egyébként rendesen le RP-ztem, mikor sehol se voltatok. Mikor vissza értem láttam, hogy még mindig ott vagytok, viszont ekkor már barátaid szikláról is céloztak rám, tehát tisztán rám láttak és túl közel voltam, ezért kiszálltam és megadtam magam.
Ilyen szabály, hogy cuccmentés nincs. A PG meg egyértelmüen nem történt.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 504
20
V4 karakter
glen gehrke
Sziasztok.

Hogyha bármelyikőtöknek van bármi megjegyzése vagy bizonyítéka, legyetek szívesek még most továbbítani, hamarosan hozom a bírálatot.

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Szia, nekem van 2 replayem a szituáció kezdetétől, ahol jól látszódik, hogy nem is láttam se azt, hogy hányan vannak se azt, hogy egyátalán fegyverük van.
Ez a kezdet, mikor letálcáztam hajón, ott szúrtam ki pont a helikoptert félszemmel, ezért is léptem vissza a játékba egyből és még időbe reagáltam, tolatni kezdtem.

Itt pedig a folytatás, mikor hátra tolattam, láttam, hogy a a helis elkezd felém úszni, ezért se féltem még, mivel nem láttam több embert, csak 1et, aki mivel úszik, természetesen képtelen bármit is csinálni velem, így megálltam, elővettem a fegyvert majd ráfogtam. Ekkor mikor a zoom betöltötte a többi embert látszik a videón, hogy vissza is mentem a hajó fedezékébe egyből.

Mivel elég rosszindulatúnak tartom a panaszkönyvet, hozzá tenném, hogy az ő részükről 2 szabálysértést is vélek.
- Az első, hogy az első videón jól hallható, hogy rám lőttek, miközbe nem tudták van e fegyverem, és akkor még nem is volt, tehát kérdés nélkül egy fegyvertelenre rálőttek ami tilos.
- A második amit irreálisnak tartok, hogy ha barátai azt hitték, hogy fegyveres vagyok(mivel rám lőttek) akkor hogy jut eszébe a kedves úriembernek beugrani a tengerbe és elkezdeni a fegyveres hajó felé úszni akire rá is lőttek, tehát ha én úgy gondolom lazán megölhettem volna, ez teljesmértékben powergaming a részéről szerintem. Arról nem is tennék sok említést, hogy az az elképzelés, ami a panasztevő videóján látszik, hogy feljöhet e a hajóra, hogy gondolta. Mit gondolt, felmászik a hajómra, majd teljesen vizes ruhával előveszi a deaglejét, majd kirabol, mit gondolt nem lőném le abban a szituációban egyből?

A Hajónak megfelelő dőlés szöge van, hogy lehetetlen lehessen kilőni engem nem, hogy olyan távolról, de sehogysem. Mellékes, hogy a hajó üvege ami látszik is a videóba az ő szemszögéből, hogy sötétített, tehát fogalmuk sincs, hol helyezkedek el pontosan.

Ennyi bizonyítékot sikerült találni. Várom a bírálatot. :)

apámszkij

Újonc
2019. 12. 28.
46
56
V4 karakter
Asu Gadi
csumi semmi rosszindulat nincs a pb-ba. Elindultal a hajóval mentél egy kört és megadtad magad mivel bezárod a hajót nem nyithatjuk ki. Aztán jött ez [19:32] Deverina Ina Kaamil: (( nem fogjátok kinyittatni remélem azt tudjátok. )) mikor azt se tudtad mit akarunk.
előveszi a deaglejét, majd kirabol, mit gondolt nem lőném le abban a szituációban egyből?
ha fel engedsz akár el is kaphattál volna és elviszel magaddal ha "A Hajónak megfelelő dőlés szöge van, hogy lehetetlen lehessen kilőni engem" és simán elmenekülsz 3 fegyveres elől. Ha megpróbáltál volna fel engedni lehet megbeszeltük volna.
kedves úriembernek beugrani a tengerbe és elkezdeni a fegyveres hajó felé úszni akire rá is lőttek, tehát ha én úgy gondolom lazán megölhettem volna
szerintem ha rámlősz vagy akár megölsz elégvalószínű hogy meghalsz de ezt már nem tudjuk meg.
A Hajónak megfelelő dőlés szöge van, hogy lehetetlen lehessen kilőni engem nem
ez elég érdekes nekem mégis sikerült kilőnöm téged mikor a spanod pg-zet.
Az első, hogy az első videón jól hallható, hogy rám lőttek, miközbe nem tudták van e fegyverem, és akkor még nem is volt, tehát kérdés nélkül egy fegyvertelenre rálőttek ami tilos.
én lőttem elsőnek parat a levegőbe a hajód mellé, a többiek akkor lőttek mikor rámfogtad a fegyvert.
többet nem nagyon tudok mondani.

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Össze vissza beszélsz, nem volt semmilyen spanom és nem tudom mikor öltél meg te engem valaha xd
Előröl fizikailag képtelenség kilőni mert olyan a hajó ebbe nem lehet belekötni, teszteld le.

Jöhet felőlem a bírálat.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Pingween

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Úristen, hogy ez xd. De most őszintén nézz magadba, szerinted ez azonos a mostani helyzettel? itt vízszintesen voltak elöttem egy hotline mp5el meg egy nem tudom m4el talán. A két hetes történetnél pedig a hegy tetejéről lőttél le sniperral, persze fentről belehet látni a hajóba, ezt nem is tagadtam. Teljesen más a 2 szituáció meg az elhelyezkedés. Mint ahogyan az első válaszomba leírtam, "viszont ekkor már barátaid szikláról is céloztak rám, tehát tisztán rám láttak,,
Légy őszinte magaddal, azért tudod jól te is, hogy a 2 szituáció teljesen más.

Egy képet ide szúrok, hogy értse más is.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Pingween

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
akkor fogalmam sincs honnan lettem kilőve, vagy oldalról vagy fentről. Előröl nem lehet érsd meg.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 504
20
V4 karakter
glen gehrke
Sziasztok!
Köszönöm a türelmeteket, és ne haragudjatok, amiért eddig húzódott a bírálat.
Átnéztem minden ide beküldött bizonyítékot, és álláspontot, amit írtatok.

Őszintén, nem is tudom, hogy hogyan jön egy ilyen helyzetnél szóba a PG.
Fedezékben volt Kaamil, az Ő általa beküldött szemszögből látszódik az is, hogy egyébként csak Téged látott ahogy úsztál felé, a többieket nem.
Amint észrevette őket, inkább fedezékbe ment, és lepakolta a cuccait. Nem látom benne a problémát.

Ebben a szituációban teljesen rendben volt amit csinált Kaamil, és még annak ellenére is, hogy nincsen elvárva az RPzés csomagtartó használatára, ugyanúgy leRPzte, hogy lerakja a cuccait - ezzel egyébként megjegyzem, plusz lehetőséget adva Neked arra, hogy odaússz hozzá. Hogyha nem álltál volna meg, és felúsztál volna a hajóra, akkor valószínűleg el tudtad volna csípni őt és ráfogni a fegyvered, mostmár azonban sajnos kár rágni magunkat rajta.

A panasz jogtalan, a türelmeteket pedig mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
Legyen szép napotok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.