Aslina Zangara-> Ragnar S Lyfjaberg [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
708
3 966
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Aslina Zangara
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Aslina Zangara

Panaszra tett személy InGame neve:
Ragnar S Lyfjaberg

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp, bejön gyárba, egy lépést nem tesz majd elhagyja az objektumot.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A bíráló adminnak küldöm.

Megjegyzés:
Nincs....

• Tetszik
Reactions: Balidzs

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Várom a válaszát, küldd el a videót.

• Tetszik
Reactions: marcy.

RAGN4R

Újonc
2023. 07. 10.
51
117
24
V4 karakter
Ragnar S Lyfjaberg
Sziasztok!

Ahogy beléptem a gyárba, máris láttam, hogy a lövedék mellettem csapódik be (ha nem, akkor csak a lövéseket hallottam elég közel becsapódni), tartották a bejáratot. Próbáltam kimenni a CP-ből, de mivel még nem tudtam így kimentem, mint meghalnék. Bizonyékom nincs, szóval felesleges is többet hozzá tennem. :) Ha ez szabálysértésnek számít, vállalom a felelősséget.

RAGN4R

Újonc
2023. 07. 10.
51
117
24
V4 karakter
Ragnar S Lyfjaberg
Gondolom itt azon van a hangsúly, hogy leskelődni mentem be. De mivel tartva volt az ajtó, és az IC életemet nem akartam kockáztatni, így kijöttem. De mivel tőlem bizonyitékot nem tud a kedves Admin kapni és a szavam így mit sem ér. Mint mondtam vállalom a felelősséget. :)

RAGN4R

Újonc
2023. 07. 10.
51
117
24
V4 karakter
Ragnar S Lyfjaberg
Annyit még hozzá tennék, ha szabad.
Amennyiben a kedves bíráló Admin ezt tényleg úgy látja, hogy én csak azért mehettem be, hogy megnézzem hányan vannak (leskelődjek) és nem elég indok az IC karakter élet féltése, illetve ez nonRP-nek minősűl, akkor teljes egészében elfogadom és elnézést kérek mindenkitől, akit ez megzavart, legközelebb még jobban oda figyelek erre is. Szép hétvégét! :)

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Nem tartom annyira fontosnak a szankció kiosztását, viszont ez nem azt jelenti, hogy jogtalan rád a panasz.

Felszeretném hívni a figyelmedet arra, meg minden más olvasónak a figyelmét is, hogy nem lehet ilyen módon vissza kimenni. Szimplán nem korrekt a másik játékossal szemben, hogy a te "spawn protectedet" kihasználva álldogálsz a CPben ahol egyértelműen nem lőhet le, ennek ellenére te meg csak úgy felszivárogsz mert a kimenetel mellett döntöttél bármiféle mozgás nélkül. Tehát ha valaki kiszeretne menni az interiorból, akkor úgy tegye meg hogy legalább fut egy kis kört.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.