Aslina Zangara-> Ismeretlen [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
706
3 902
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Aslina Zangara

Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen..

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Felszólítás nélkül elkezdenek üldözni( Egy Sprinteres kezdte, utána egy villogóval felszerelt Alfa Romeo követett .), indokolatlanul lövöldöznek, spikeval próbálkoznak. Nem láthatták, hogy én lövöldöztem volna, így nem is értem az egészet, rádíózva tudtommal semmi nem volt sürgősségin.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Majd bíráló admin megkapja.

Megjegyzés:
Panaszom nem a szankcióra irányul, csupán nem értem, hogy mégis miért lettem tűzparancsos...

Utoljára szerkesztve:

STALKER1126

Barangoló
Támogató
2021. 04. 12.
142
60
Budapest
V4 karakter
Annalise D Dante
LV karakter
-
V2 karakter
Achileo Douglass
Sziasztok. A lövöldözés részét fel vállalom, hisz én voltam, aki a kerekeidre adtam le 3db lövést a hegyen. Ha ezzel bármivel is hátráltatásba kerültél ,vagy más egyéb ,vagy esetleg károd lett belőle nagyon szívesen megtérítem. Az hogy miért lőttem, az csak a fejetlenség miatt alakult ki nálam, saját hibámból, ennyi. A többi részhez közöm nincs, még annyit viszont hozzáfűznék ,hogy 3db egység minimum volt rajtad és backup is volt, tehát erősítés kérés. Az hogy felszólítás és egyéb dolgok történtek-e azt nem tudom, nem ott voltam.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 495
V4 karakter
Mesa Varela
Én fogom bírálni a panaszt.

Várom bálint válaszát erre.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
706
3 902
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
Szerencsére nem kerültem akkora mértékű hátrányba mivel a kocsi tetején csattantak a golyók, ezáltal minimális rampagét vesztettem. Fejetlenségből lőttél egy olyan autóra amiről még a társaid se tudtak semmit csak üldözték.
tehát erősítés kérés.
Tisztába vagyok a backup fogalmával mégsem értem, hogy ez miért volt rajtam, hiszen semmilyen felszólítás nem történt. A spike kérdést meg akkor gyakorlatilag meg is válaszoltuk mivel ő csak azt láthatta, hogy üldözés van folyamatban...

• Tetszik
Reactions: arzen

STALKER1126

Barangoló
Támogató
2021. 04. 12.
142
60
Budapest
V4 karakter
Annalise D Dante
LV karakter
-
V2 karakter
Achileo Douglass
Sajnos azt nem tudom visszaadni, maximum, ha azt a drogot le PP-zem neked ami adja ezt a rampage-t, másképp nem. A többiben nem tudok neked segíteni, hogy miért üldöztek ok nélkül.

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 495
V4 karakter
Mesa Varela
A tűzparancsot ki adta ki az autóra? Mi alapján kezdetek el rá lőni mindenhol? Az üldözés backupot ki nyomta fel?

STALKER1126

Barangoló
Támogató
2021. 04. 12.
142
60
Budapest
V4 karakter
Annalise D Dante
LV karakter
-
V2 karakter
Achileo Douglass
Tűzparancs nem volt az autón tudtommal. Mint fentebb is írtam az az én saját felelőtlenségem volt, hogy lőttem az autóra. Fogalmam sincs ki kezdeményezte az üldözést, vagy hogy miért kezdték el üldözni, hülyeséget meg nem szeretnék írni. Az biztos, hogy 3 autó üldözte.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
706
3 902
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
Szimplán nem volt fair, hogy tüzet nyitottatok mikor semmi indokotok nem adódott, hogy lőjetek. Ebből a mentalitásból szokott a legnagyobb panaszkodás menni, mivel egy kósza golyóval is likvidálhatod az autóban ülőket.( Ami meg is történt volna ha nem rendelkezem rampagéval.)

Közben kiderült, hogy az Alfa Romeo vezetője Tony Lorenz volt aki jelentős ideig követett villogóval, azonban semmilyen felszólítás se hangjelzés nem történt. Merem feltételezni, hogy rajta volt backup, illetve kitudja deríteni, hogy mégis ki volt a Mercedes Sprinterrel.

Tyno

Aktív fórumozó
2022. 08. 21.
288
423
V4 karakter
tony.lorenz
Heló.
Reflektálnék a dologra, hisz valóban én vezettem az Alfa Romeo-t.

A 705-ös Sprinterünk erősítést nyomott fel, az autópályán. Azt Svit Urh vezette, aki a motoros egységekkel tartott ekkor tevékenységet.
Ebben az időben én, mint jelöletlen autó próbáltam felmérni a helyzetet Las Barrancasban, ahova ha emlékezetem nem csal, valamelyik társatok be is menekült. Bár elég össze-vissza volt az információáramlás így csak a TANGO sharecoordsok alapján tudtam, hogy ott van bármi is. Láttam, hogy ti utánatok megy a Sprinter, hisz más árva lélek sem volt a környéken, így az üldözést átvettem a furgontól. Mertem feltételezni, hogy Urh hogyha a nyomotokban volt, akkor felszólított titeket és így alakult ki az üldözés. Emiatt nem történt a részemről már felszólítás sem. Tettünk pár kört Robadában, ez idő alatt az én részemről lövés nem történt.

Én nem voltam ott az üldözés végéig, a mesterlövészetek lőtt rám és én itt elvesztettelek titeket, majd ezt követően a saját társam, félreértésből szögesdrótot rakott ki elém, amivel elkönyvelte a végzetemet az akción. Azt hogy onnan ki vezette tovább az üldözést, vagy hogy ott mi történt, nem tudok már nyilatkozni.

Egyik honvéd megkérdezte sürgősségi rádión, hogy tűzparancsos-e a kocsitok, de erre nem válaszolt neki senki sem. (Ez már azután történt, hogy kiszögesdrótoztak engem)

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 495
V4 karakter
Mesa Varela
Beszéltem Aslina Zangarával a panasz megnyitása óta. Nem tartjuk szükségesnek a szankciót, szóval következmények nélkül zárom.

Legközelebb ilyen szituációnál arra szeretném a rendvédelmet megkérni, hogy legalább szólítsa fel az embert ha átveszi az üldözést vagy valami az ilyen félreértések elkerülése érdekében. Lőni is csak akkor lőjjön a rendvédelem, hogyha a saját szemével látta a tangót, vagy ha rádión megerősítésre kerül. Addig nem lövöldözik a rendvédelem minden érkező autóra ami megjelenik.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.