Heló.
Reflektálnék a dologra, hisz valóban én vezettem az Alfa Romeo-t.
A 705-ös Sprinterünk erősítést nyomott fel, az autópályán. Azt Svit Urh vezette, aki a motoros egységekkel tartott ekkor tevékenységet.
Ebben az időben én, mint jelöletlen autó próbáltam felmérni a helyzetet Las Barrancasban, ahova ha emlékezetem nem csal, valamelyik társatok be is menekült. Bár elég össze-vissza volt az információáramlás így csak a TANGO sharecoordsok alapján tudtam, hogy ott van bármi is. Láttam, hogy ti utánatok megy a Sprinter, hisz más árva lélek sem volt a környéken, így az üldözést átvettem a furgontól. Mertem feltételezni, hogy Urh hogyha a nyomotokban volt, akkor felszólított titeket és így alakult ki az üldözés. Emiatt nem történt a részemről már felszólítás sem. Tettünk pár kört Robadában, ez idő alatt az én részemről lövés nem történt.
Én nem voltam ott az üldözés végéig, a mesterlövészetek lőtt rám és én itt elvesztettelek titeket, majd ezt követően a saját társam, félreértésből szögesdrótot rakott ki elém, amivel elkönyvelte a végzetemet az akción. Azt hogy onnan ki vezette tovább az üldözést, vagy hogy ott mi történt, nem tudok már nyilatkozni.
Egyik honvéd megkérdezte sürgősségi rádión, hogy tűzparancsos-e a kocsitok, de erre nem válaszolt neki senki sem. (Ez már azután történt, hogy kiszögesdrótoztak engem)