Aslina Zangara- Gustaw Molina [Tonyy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
706
3 902
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Aslina Zangara

Panaszra tett személy InGame neve:
Gustaw Molina

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bejön az interiorba, kukucskál majd kimegy, ezzel hátráltatva a bentlévő személyeket.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az admin megfogja kapni

Megjegyzés:
Nincsen....

Robii

Újonc
Támogató
2019. 04. 29.
45
2
V4 karakter
Gustaw Abramovich
V2 karakter
-
Hali! Mikor legelőször bementünk mindenki a cp-be állt nem tudtunk megmozdulni. Kimentem aztán újra be de addigra meg mindenki kijött, nemtudtam mit csináljak ezért futottam ki.Hozzá tenném,hogy utána megint bementem amikor megkaptuk a parancsot és meg is haltam a lövöldözésben. Várom a bírálatot.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
706
3 902
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
  • Tetszik
Reactions: Balidzs

Robii

Újonc
Támogató
2019. 04. 29.
45
2
V4 karakter
Gustaw Abramovich
V2 karakter
-
Egyet értek veled, nem is szoktam ilyet csinálni és mindig odafigyelek,hogy ne szegjek szabályt. Ez most a saját hülyeségem miatt történt így és hozzá tenném,hogy semmi információm nem lett abból,hogy bementem. Se rádión, se chaten, se Discordon nem adtam ki bármiféle infót,hogy hányan vagytok bent,milyen fegyverrel stb. Ahogy megjelent a kép és láttam,hogy senki nincsen bent velem rendvédelem részéről ki is mentem.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
706
3 902
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
Én már nem tudom, hogy szereztetek-e ebből előnyt vagy sem, mindenesetre azt lehet ebből leszűrni, hogyha nem kerül szankcionálásra ugyan úgy folytatják a játékosok. Csak azt tudom leírni mint amit Lounz leírt az előző ilyen esethez. Hagyjátok el a cp-t és fussatok egy minimális kört, így nem mondható "kukucskálásnak". Nincs több gondolatom, várom az admin válaszát.

Tonyy.

over
2019. 01. 10.
694
3 762
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
Lounz már kifejtette a fentebb belinkelt PK-ban, hogy miért nem korrekt ilyet csinálni így ezt nem fogom ecsetelni.
Nem az a lényeg, hogy te most ezzel átadtál bármi információt rádión vagy bárhol, hanem hogy egyáltalán nem reális ilyet csinálni.

A panasz jogos, Gustaw Molina 120 perc NonRP jailt fog kapni.

A szankcióból illetve a leírtakból reméljük tanulnak azok is akik ilyen módon kihasználják a "spawn protectet" és a jövőben nem lesz hasonló eset.

Panaszt zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.