Ashley Pearson jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatal köreibe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

oars9143

Újonc
2019. 12. 05.
17
1
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?
< Lakatos Viktor >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Segitőkész vagyok,szeretem a társaságokat,szeretek parancsokat teljesiteni,odafigyelően dolgozom,szeretem csinálni azt amit éppen csinálok,szeretek barátokal beszélgetni lazulni,türelmes vagyok >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 17350 >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
<https://kepkuldes.com/image/UOxohj >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Szeretem a rendvédelem munkáját szeretem a rendet fent tartani,pár hónapot tervezek a frakcióban tölteni,törzsőrmester szinten képzelem el magam... >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Szeretek a szerveren játszani,szeretek uj barátokat szerezni >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Több rendvédelemben is voltam,megfordultam egy kevés időt a Terorelháritási központban itt távozásom oka hogy ujra választoták a frakciót,voltam az Országos Rendőr Főkapitányságban itt saját szántámból léptem ki.... >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Bünüldözés és a rend fentartása,a törvény be tartása a polgárokal szemben,vámolás >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< hétköznap 3-4 óra hétvégén 4-5 óra fele,de ez változó >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Okos,barátságos,makacs,jókedvü,vicces,nyugis,önüralom,felelőségteljes,fejlődőkézséges,tanuló >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< A csapatmunka fontos,jó ha mindenki tudja a helyét és összetart a csapat,a problémának a megoldását kell keresni >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem a kor egyáltalán nem számit... >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:
< Ashley Pearson >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos,2001 >

[#3] Anyja neve:
< Elena Pearson >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://kepkuldes.com/image/UOBsiy, https://kepkuldes.com/image/UOBtr3 >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Bányász voltam de meguntam a munká,nem annyira szeretem a nehéz bányát >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Felelőségteljes vagyok szeretem a csapatban való munkákat >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< bünüldözés,vám ügyek,központi költsvégvetési szerv,központi hivatalként müködik >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< nagyob pocizióba >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< 2001 be születem,Los Santosba,az anyám varónő volt az apám bányász,az iskolában hamar megtanultam vagy tanulok vagy dolgozok én a tanulást választotam mindig is érdekelt a rendvédelemnek a munkái,mindig felnéztem a rendőrökre a tüzöltókra,apám azt mondta ha szeretném próbáljam ki ezt az életet de vigyázzak mert sok nehézségel fogok szembe ütközni,de én az álmaimat nem adtam fel küzdök a végsőkig,és feljeb és feljeb akarok kerülni nagyob rangokat elérni,az emberek példaképe lenni... >
A fórumon feltüntetett ig neved elavult. Frissítésére 12 órád van. @dex

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

ADTVendetta

Barangoló
2021. 09. 12.
75
13
V4 karakter
Aleksandar_Milivoje
V2 karakter
Aleksandar_Milivoje
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Ashley Pearson!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.07.11 10-órától
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Aleksandar Milivoje
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.