Elutasítva Ashley P Kennedy - Delci

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MarCyy

Újonc
2021. 12. 31.
8
10
LV karakter
David Velasquez
zoldlogo.png

Neved:
< Ashley P Kennedy >

A ban időpontja:
< 2021/07/30 >

A ban időtartama:
< 2022/01/26 >

Neve, aki bannolt:
< Delci >

A ban oka:
< Adminnal, továbbá játékossal szembeni undoritó stilus >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Egy kevés idő eltelt amitó ezt a bannt kaptam. Az egész úgy történt, hogy ha jól emlékszem, akkor körözés volt az autómon és beriasztot a tarafi én pedig elkezdtem menekülni a rendőrség elől. Egy ideig üldöztek viszont piactól nem messze nekeme jött szemből 2autó illetve a rendőrök sem voltak szerintem teljesen szabályosak, ők is többször nekem jöttek, én szerintem nem pitelés volt a a szándék illetve a felszólitás sem volt meg. Piactól nem messze animba estem illetve tk lettem, ezután hirtelen felindulásból felkaptam a vizet és beszóltam a rendvédelmiseknek. A menekülést egy admin is nézt, és ahogy leirtam ezt ooc egyből oda teleportált hozzám, hogy ez mivolt. Én megkérdeztem, hogy mi lett volna és után elkezdtek gúnyolódni, hogy mivan ideges vagyok stb. Erre én már nem válaszoltam semmit, és ezután kaptam a bannt. Sajnálom, hogy ennek meg kellett történni, de ma lesz szilveszter és nagyon örülnék neki, ha az újévet egy tiszta lappal tudnám kezdeni. Elnézést kérek az admintól, ha ezzel megbántottam. (Ahogy láttam az adminok listájában már nem admin). Köszönöm szépen, hogy végig olvastad és boldog újévet mindenkinek! >

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Marad a ban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.