Elfogadva Ashely D Gordon Unban kérelme.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Michael MIlfrod Jr

Barangoló
2020. 02. 16.
76
45
V4 karakter
Harry Milfrod Jr
LV karakter
Ashely D Gordon
V2 karakter
Jhon Gordon
zoldlogo.png

Neved:
< Ashely D Gordon >

A ban időpontja:
< 2019/09/14 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Steel >

A ban oka:
< Szerver minősités >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép Napot/Estét mindenkinek! Ezelelőt az Unban kérelmem elött már írtam egyet, de sajnos nem fogadta el JamieLv ezért most rászántam magam hogy addig próbálkozok és addig írom ezeket az Unabn kérelmeket amíg meg nem bocsátotok nekem amit tettem. Lehet nem fogtok megbocsátani de próbálkozok, elöző Unban kérelmemben le írtam hogy mi is történt. És nagyon de nagyon sok időm volt gondolkodni 2 éve lettem ki bannolva a szerveről ez az idő alat nagyon sok minden történt veelm, barátom meg kapta az Unbanját és ha jól tudom ugyan ezzel az okkal, de most nem másról van szó hanem rólam. Amit tettem megbántam, lehet nem fogom soha többet jóvá tenni valaki szemében de a vezetőségtől, az adminisztrátoroktól kezdve minden egyes játékosig szeretnék szolni. Sajnálom amit tettem nem kellet volna ezt irnom Steel-nek de nagyon dühös voltam le kellet volna nyugodnom, és normálisan irnom az adminal, Steel- től is szeretnék bocsánatoto kérni. Mostmár ha egy Panaszkönyvet tennének rám nem igy vezetném le a dolgot hanem normálisan nyugodtan fogok válaszolni mindenkinek. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni kindenkitől. Köszönöm. Neked is köszönöm Jamielv ha egy utolsó esélyt kaphatnák. További Szép Napot/Estét mindenkinek! >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 189
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
A kitiltást feloldottam, a feltételek tisztázva lettek TS-en. Jó játékot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.