Arzan Beqiri // Lucas jelentkezése S.G.H tagnak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mrkillman

Újonc
Támogató
2019. 03. 19.
29
39
25
V4 karakter
Miguel Jose Artigas
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Molnár Lajosnak hívnak, 19. életévemet töltöm, nem sokára belépek a 20.-ba >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap írása pillanatában 46736 perccel rendelkezem, 30-as szint. >>

Mi az SGH feladata?
<< Véleményem szerint egy SGH-nak kutyakötelessége teljes mértékben ismerni a szervert, tisztában lenni a szabályokkal és ügyelnie azok betartására, hiszen csak így tud segítséget nyújtani. Az SGH elsődleges feladata segíteni a kezdő/kisebb szintű játékosoknak, esetleges helyzetekben RolePlay oktatásban részesíteni őket. Másodsorban segíteni az adminokat feladatuk elvégzésében. Ez alatt azt értem, hogy a játékosok bármikor fordulhatnak a tagokhoz kisebb, egyszerűbb kérdéseikkel, amire lehetőség szerinti gyorsasággal kapnak segítségnyújtó, kielégítő választ. Viszont hogyha bármiféle szabályszegést észlel, lát a szerveren, véleményem szerint, jelentenie kell az AS chaten, tájekoztatni az adminokat, akik majd orvosolják az adott problémát. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is próbáltam segíteni kezdő játékosoknak lehetőségeim szerint, amikor csak tudtam. RP helyzetekben is mindig türelmes vagyok velük szembe, és sose a rossz szándék vezényel, nem arra megyek hogy keresztbe tegyek nekik. Ezt szeretném egy új szintre emelni, ezentúl ez a fő oka, hogy most ezt a lapot írom. Ezek mellett szeretném átadni tapasztalataimat, megszerzett tudásomat a kezdőjátékosoknak. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Ahogy ezt fentebb kifejtettem, főleg az erős "segítségnyújtási szándékaim" miatt. A valóéletben orvosnak tanulok, pontosan azért, mert szeretek segíteni az embereken. Emellett megértő és türelmes vagyok. Mindig próbálom megérteni a másik fél cselekedeteit, szándékait, hogy mit miért tett vagy gondolt. Emellett mindenkinek megadom a tiszteletet, tisztelettel bánok a másik féllel szemben, feltéve ha ez kölcsönös. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponta átlagban 4-5 órát(sok mindentől függhet)
Hétvégén viszont akár 7-8 órakat is fent szoktam lenni. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/rr8gwr0
Igen, sajnos voltam. Egy részeg este rossz fordulatot vett, és az éjszaka közepén elgurult a gyógyszer a bukások miatt, így lelőttem a barátomat az asztalnál, akinek egy hosszas nyerőszériája volt. Nincs mit magyarázni rajta, szerencsém volt azzal az 1 hónappal. >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/OrXLoke>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívumok: Felelősségtudat, Megbízhatóság, Őszinteség.
Negatívumok: Előfordul hogy forrófejű vagyok, nehezen hiszek el dolgokat, nem hagyom magam átverni, gyakran túlkomplikálok egyszerű dolgokat >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, kiszeretném magam egyszer, valamikor próbálni ebben a feladatkörben. Úgy gondolom lenne annyi lelkierőm, hogy képes legyek ellátni az adminisztrátori munkakört, bár még sosem próbáltam ki magam ezen téren, illetve nem volt lehetőségem rá. Mindenképpen élvezném a dolgot, ezzel is csak segíteni tudnék még magasabb szinten a játékosoknak(persze több felelőséggel is járna) és egy bizonyos értelemben a szervernek is. Szégyen vagy nem szégyen, de most "pozitívumként" hoznám fel az AJ pályafutásom, mivel az esetekből rengeteg mindent tanultam, tapasztaltam, hogy miként is kellene kezelni az ügyeket és az adott ügyhöz tartozó játékosokat. Ezenfelül szívesen lennék egy számomra új csapat szorgos, értelmes tagja, ismeretségi körömet bővíteni a szerveren. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban tájékoztatnám játékostársunkat, hogy ez egy RolePlay szerver. Ha esetleg nincs tisztában a fogalmával, megpróbálnám dióhéjban elmagyarázni neki. Ezek után következne a szerver alappillére, a szabályzat. Valahogy megértetném vele, hogy ennek nem ismerete nem mentesíti fel semmi alól, illetve más játékosok élményét nagyban ronthatja. Szerintem majdnem minden játékos a munkákkal kezdi/kezdte meg életét a szerveren. Belinkelném neki Thommas tutorial videójait a témákról(esetleg az F1-es panelt hívnám segítségül, ahol szintúgy mindent megtalál.), amik iránt tudakolt. Ha azokat alaposan végignézi, szerintem minden kérdésére választ kap. Következő lépésben bemutatnám neki a fórumot, ahol úgyszintén rengeteg hasznos információ megtalálható, illetve későbbiekben frakció topicon belül tud jelentkezni a legális frakciókba. Bemutatnám neki a legfontosabb helyszíneket a szerveren és elmagyaráznám neki, hogy miért is hoztam őt ide-oda.(pl. városháza, pláza, autóker stb.) Ezután a /me /do /megprobal parancsokra tanítanám meg, hogy miként használja. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném, hogy mi miatt van szüksége fix-re. Amennyiben egy IC ügy miatt, válaszolnék hogy sajnos ilyenre nem jár fix, és hogy további ilyesfajta szituációk végett ne kérjen fixet, mert felesleges, hiszen IC úton kell elintéznie. Viszont ha bug vagy egyéb OOC ügy miatt kéri, tájékoztatnám hogy én ebben sajnos nem tudok segíteni, nyugodtan írjon pm-et egy adminisztrátornak( leírnék neki pár admin id-t példának okául ), vagy felajánlanám neki segítségem, azzal hogy megpróbálkozok AS chaten segítséget szerezni neki. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia! Sajnos ebben az ügyben nem tudok segítségedre lenni, kérlek keress fel egy adminisztrátort, ha teheted bizonyítékkal, és ő megoldja a gondodat.:) További jó játékot, szia! >>

Svarc

Áve Love
Támogató
2019. 03. 01.
109
248
Cegléd
V4 karakter
zyaire.higgins
Nos. Beszélünk elég gyakran TS-en stb., így emberként jó kapcsolatot építettünk ki és nem vagy egy buta srác. Jail-ek száma valóban sok de egy próbát megérhet. TÁMOGATOM!

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia,

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esély
ed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.