Elutasítva ÁrvaiRichárd - Alexander

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

arichard11

Újonc
2020. 05. 20.
3
0
V2 karakter
Korskii_Daniil
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< ÁrvaiRichárd >

UID-d:
< Dwoqiv/vr2+BaHXKVwRhi6TpB74= >

Bann pontos időpontja:
< 2020.05.24 >

Bann pontos indoka:
< You are banned permanently. Reason: "(Moderátorralok szidása. VPN-ről nem jössz fel bannolva. #Alexander)" >

AKi bannolt:
< Alexander >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Nem tudok belépni a karakterembe, szükségem van admin segítségére(csak a serial-t tudom) >

Megjegyzés:
< Nem értem a bant, nem szidtam senkit, esetleg félre értettük egymást, ezt elfogadom, de a VPN-es részt nem értem. 2 napja kaptam 24 órás bant. Ma próbáltam meg fellépni a szerverre és perma ban fogadott. Szeretném ezt tisztázni, köszönöm. >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

ANémeth

Zöldfülű
2019. 02. 03.
158
751
25
Tatabánya
V4 karakter
Casto Camozzi
LV karakter
-
V2 karakter
Maxim Karamzin
Szia.Marvin-nal voltunk bent a szobában(ts ügyfél) amire te bejöttél,majd előszőr tök normálisak voltunk.Behúztunk tanuló szobába,amire kiléptél onnan,majd teljesen ugyanolyan hanggal visszajöttél és elkezdtél mind2őnket szidni.Részemről nemadok Unbann-t,várjuk meg Marvin válaszát.

arichard11

Újonc
2020. 05. 20.
3
0
V2 karakter
Korskii_Daniil
Bementem majd kértetek tőlem 3 ts szabályt, 3 in game szabályt, ts-t nem tudtam, majd azon értetlenkedtem miért kell ehhez ts-tagság, de inkább vitatkozás volt, de tartom magam, ahhoz, hogy nem szidtam senkit, ha jól emélekszem azt mondtam V3-on mesengeren elküldik az adatokat, ha elküldöm a serialt, ti erre azt mondtátok biztos nincs így, gondoltam akkor máshogy működik itt, mondtam is ,hogy oké elfogadom, majd szóltatok hogy be leszek rakva tanuló szobába 10 perc múlva visszatértek rám. Erre mondtam, hogy oké, át lettem húzva másik szobába, nem követtem hova, majd rögtön kaptam a bant, hogy admin szidása 24 óra, gondoltam oké kicsit sok voltam biztos, megvárom míg lejár. De mivel most perma van nem értem az egészet, ezért írtam oda a megjegyéshez, szeretném tisztázni, mert félre értés történt.
Nekem ez kellemetlen, beszéljük meg légyszíves. Köszönöm
Ricsi

Utoljára szerkesztve:

Rajmi

rödner főni
2019. 01. 09.
2 540
2 382
Las Vegas
LV karakter
Bruce Gasca
Korai lenne ez még. A VPN-t pedig hanyagoljuk annak érdekében, hogy egyáltalán a jövőben legyen esélyed UB-ra.
Ez most elutasítva.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.