- 2020. 08. 07.
- 11
- 6
- LV karakter
- Arturo Prentis

Tisztelt jelentkező!
Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.
A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!
Teljes neve:
- Arturo Prentis -
Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb
Születési hely, idő:
- Los Santos, 2000.09.07 -
Bejelentett lakcím:
- Roca Escalante -
Telefonszám:
- +38-76-247-8068 -
Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Mivel ez a végzetségem, ezért szeretném továbbfejleszteni a tudásom, egyaránt segiteni az ottdolgozokon, és tanulni még töllük. -
Miért pont önt válasszuk?
- Saját véleményem, mivel ezt a szakmát végeztem tudom hogy mit csinálok, és hogy hogyan csinálom. Terhelhető vagyok, szeretek dolgozni akár egyedűl akár csapatban is. -
Hol talált cégünk hirdetésére?
- Sok ismerőstől hallottam hogy van felvételi, és adatlapon is láttam. Gondoltam megpróbálom, hogy hátha tudok dolgozni a szakmámban. -
Korábbi munka helye, feladatköre:
- Korábbi munkahelyem a San Andreas Sheriff's Department Staff-volt. -
Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Felmondás
[—] Kirúgás
Kirúgásának okát fejtse ki:
- X -
Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Arturo Prentis
Kelt: 2024.11.18
Arturo Prentis
Kelt: 2024.11.18
- Out Of Character -
Neved, ahogy szólíthatunk:
- Márk vagy Kuci -
Betöltött életkorod:
- 22 -
Jelenlegi játszott perced:
- 4.790 -
Korábbi frakcióid:
- San Andreas Sheriff's Department Staff -
Korábbi frakcióid távozásának oka:
- Mivel ezért a pénzért az ember sokat kell menjen, igy köteles voltam 2 munkahelyet vállalni. A sok munka miatt voltak esték akár mondhatni napok hogy nem tudtam fellépni. -
Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 2014-től játszok RP szerverenn, Igen játszodtam. -
Terveid a frakcióban:
- Nekem az a tervem hogy minél többet tudjak segiteni a többieknek, és tudjak eleget tenni a követelményeknek. -
Miért válasszunk téged?
- Szerintem azért mert terhelhető vagyok , és elvégzem rendesen a munkámat, nem hagyom ott félbe. -
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- Ahogy emlitettem 2 munkaheyem van, igy a következő féleképpen tudnék időt szánni a frakcióra. (Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök: Este:19:00-tól akár meddig, Péntek: 50%-50% mivel Auotószerelő vagyok és örökké elvégzem az azheti munkámat hogy jövő hétre ne maradjon, ez attól függ hogy mikór végzek de ahogy végzek a munkámmal úgy egyből elérhető vagyok. Szombat, Vasárnap: Folyamat elérhető vagyok 0-24) -
Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -
Account ID-d:
- 31816 -
Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Sziasztok, Márk vagyok becenevem Kuci. Erdélyben lakok Csik körzetben. Sokat dolgozom napiszinten a szakmámban. A Szakmám az nem más mint az Autószerelő, ezen kivűl még dolgozok napelemmel. Lehet hogy páran megismernek, mert sok helyen fordultam meg úgy hogy JÁTÉKOS, vagy NEM JÁTÉKOS. Amióta MTA-zok sok "külföldi" ismerősöm lett, és folyamat tartom velük a kapcsolatot, akár játszanak akár nem. Mivel a második munkám a napelemezés ezért sokat járom az órszágot, ami nekem nagyon tetszik mivel sok helyen megfordulok. (Ilyenkór még többet tudok lenni mert meg van szabva hogy mennyit dolgozhatunk 1 nap, ami azt jelenti hogy Maximum 8 órát, és azutántól tudok folyamat aktivitást szolgáltatni.) Kikapcsolódás féleképpen amikór időm van akkor focizni szoktam.
(Ugyanitt: Elnézést hogy nem felelek meg a játszott percekben, de 1 próbát úgy gondoltam hogy megér.(A játszott percekre tudok magyarázatot adni, de mivel nem publikus vagyis nem szeretném hogy több 1000 ember tudja ezért a vezetőségnek mondanám el ha lehet vagy akarják tudni. (IRL))) -