Artur Salvatore --> Holly Cunningham [Maxii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Artux

Újonc
Támogató
2019. 01. 13.
64
33
V4 karakter
Zumurrud Hossain
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Artur Salvatore

Panaszra tett személy InGame neve:
Holly Cunningham

Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC Stilus

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/5goW2xR

Megjegyzés:
-

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok
A panaszt én fogom bírálni
Várom Holly Cunningham válaszát

24 órán belül

sickheart

Újonc
2019. 01. 20.
59
64
Sziasztok, Holly vagyok. Nem olyan szándékkal közöltem veled a dolgokat ahogy ez a képekről lejön. Ne haragudj ha megbántottalak, de mellesleg véleményem szerínt nem OOC stílus, sokan használják ezt a "szöveg formát". De nem is értem miért kell bele szólni egy olyan dologba amihez közöd sincs? Te oda szóltál "Minek kell IC ügyből OOC ügyet csinálni?" hol ott én egy OOC barátommal közöltem a dolgokat.

Artux

Újonc
Támogató
2019. 01. 13.
64
33
V4 karakter
Zumurrud Hossain
Szia. Egész pontosan az Hogy "De nem is értem miért kell bele szólni egy olyan dologba amihez közöd sincs? " ez így nem igaz hiszen énis szerelő vagyok ugyan úgy érintet ez az egész. én még nem láttam volna hogy valaki ooc chatbe így beszélt volna hogy mit ugatsz bele. ez elégé bántó hiszen így nagyábol azt is mondhatnád hogy kutya.

sickheart

Újonc
2019. 01. 20.
59
64
Az hogy szerelő vagy nem vagy jogosult arra hogy te beleavatkozz egy olyan ügybe amihez közöd nincs, sajnos az a baj mindenki a másikkal foglalkozik és olyan dolgokkal amihez abszolút köze nincs.Ha mindenki saját dolgával foglalkoznak össze omlana a világ, nem támadásnak írtam és sajnos sokan támadásnak veszik fel, kicsit zavaró hogy mindenki mindenbe bele szól. Ismétlem sajnálom, nem akartalak megbánti . (Őszintén.)

Artux

Újonc
Támogató
2019. 01. 13.
64
33
V4 karakter
Zumurrud Hossain
Én azért szóltam bele mert már nagyon rósz volt nézni ahogy írogatod ooc hogy így flegma meg úgy ez meg úgy az IC

sickheart

Újonc
2019. 01. 20.
59
64
Értem, barátomnak írtam h. wtf és vele kommunikáltam, már le is ICztem előtte a dolgokat, amit nyilván nem láttál. :)

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Srácok
Megértem, hogy Holly egy OOC barátjával akarta közölni a dolgokat, de abban az esetben ha valaki beleszól az ügybe nem így kell neki szólni erről
Holly Cunningham büntetése
30 perces 1-es típusú adminjail
Enyhe OOC Stílus [PK - Maxii] indokkal

A büntetést a szerveren osztottam, a Panaszkönyvet zárom, helyezhető a lezártak közé​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.