Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Noel >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Sziasztok Noel vagyok, 17 éves. Szegeden lakok kb. 4 éve, előtte Hódmezővásárhelyen éltem, Szeged mellett egy 15 percre található. Jelenleg hegesztő szakon vagyok utolsó éves, és emellett melózok szintén hegesztést. Szabadidőmben focizni, kocsikázni szoktam, de azért főleg gépezek. Úgy kb. 4 éve kezdtem el rp-zni. Elsőként a Las Venturas-on játszottam, de jobban tetszett a V2, ezért átjöttem ide, kb 2 éve. Régebben már voltam Navban, kb 2020-ban, csak akkor időhiány miatt kikellett, hogy lépjek. Azután meg átmentem Armyba, csak az meg ugye megszűnt. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 36553 >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/Iy6RjNh >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Azért mert szeretek csapatban dolgozni, és szeretnék egy jó közösség tagja lenni, illetve szeretném magam a NAV-ban is kipróbálni. Hosszú karriert tervezek a frakcióban. Ahol elképzelem magam, igazából nem szoktam magamat előrébb emelni senkinél ahogy most sem fogom, de ha nagyon célt akarok ott elérni az a tiszti rendfokozat. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Kitartásom megvan, minden esetbe próbálom a maximumot kihozni, a feladatomból, ha kérnek valamit és van időm, megcsinálom, nagyon szívesen. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Ahogy írtam voltam már a Navban, és az Armyban is. A Navtól időhiány miatt távoztam, az Army meg megszűnt sajnos. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Határ ellenőrzése, Vámok beszedése, adók beszedése, adónyilvántartás vezetése, túlfizetett adók visszafizetése, vonatkozó jogszabályok betartatása, szabályszegések szankcionálása, illegális tevékenységek felderítése / megakadályozása. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap:4-5 óra, Hétvégen 6-7 óra simán meglenne. >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Egy kedves, segítőkész, magabiztos, döntőképes aki szeret számitógépes játékokkal játszani. Tisztelettudó vagyok, Mindenkinek megadom a tiszteletet, és tudok csapatban dolgozni. Kerülöm a felesleges konfliktusokat, vitákat. Pozitívan állok az elém gördülő akadályokkal szemben. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Tisztelettudó, Segítőkész, Rendkívül türelmes, és nagyon magabiztos. Egyébként egy fontos tulajdonságom még , hogy minden nem ismert ember felé barátomként tekintek illetve könnyen és gyorsan tanulok. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Egyáltalán nem számit , egy 12-13 éves is gondolkodhat úgy mint egy 18 éves. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Artemij Grigorij >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1999.09.21 >
[#3] Anyja neve:
< Jessica N William >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/bXNTtvI >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Buszsofőr voltam régebben, de nem kerestem vele sokat, ezért felmondtam. Aztán lettem Navos, de édesanyámat ápolnom kellett, mert beteg, ezért időhiány miatt ottkellett, hogy hagyjam. És utolsónak voltam az Army-ban, de az meg ugye megszűnt. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Volt lehetőségem már rendvédelemben részt venni, könnyen találok közös hangot bárkivel. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< A jogszabályok betartatása, adók, vámok beszedése, cégek nyilvántartása, ellenőrzése, határellenőrzés, ingatlan/biztositás bejelentése végrehajtása. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< MERKÚR-ba Zászlós rendfokozatig eljutni. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Artemij Grigorij-nak hivnak,1999.09.21.-én láttam meg a napvilágot a Los Santos-i korházban. Édesanyám neve Jessica S William és édesapám neve Artemij Josip. Édesanyám ápolóként dolgozott a Los Santos-i korházban, édesapukám pedig az Országos Rendőr Főkapitányság állományában dolgozott. 8 évesen már az általános iskolában kezdtem éveim, ez egy nagyon hosszú és nehéz 8 év volt. De megszületett a sok tanulás eredménye ,hiszen 5-ös lett az érettségi! Felvételt nyertem a Rendészeti szak-Közép iskolába és ott is nagyon jó eredményeket értem el, de úgy éreztem ez nekem nem elég ezért egy Rendészeti Főiskolának adtam lehetőséget. Továbbá célul tűztem ki magamnak, hogy a Nemzeti Adó és Vámhivatal állományához csatlakozzak. Felvételt nyertem és 2010.03.1.-ekkor kezdtem el a Los Santos-i Rendészeti Főiskolát, mely sok siker és kudarc után idén fejeztem be és nagyon jó eredményeket értem el. Megkaptam a papíromat arról ,hogy rendész vagyok. Már belesem tudok gondolni, hogy hogyan éltem túl ezt a nehéz 9 évet. Ekkor már elkezdtem dolgozni és már egyből az Angel Pine bányába koptattam kezeim, de megérte, mert meglett az első autóm és a családot is eltudtam tartani .Aztán felmondtam és könnyeb munkára váltottam az pedig a benzinszállítás volt. Ezt a munkát nagyon szerettem ,de nem ez volt az én stílusom ,ezért felvételt nyertem az Országos Mentőszolgálat-hoz. Ott szereztem új barátokat és egy jó társaság tagja lehettem. Tapasztalatot teremtettem ahhoz hogy rendőr legyek. Apukám, ekkor már nyugdíjba vonult és nekem kellett eltartani a családot, ekkor már bőven megízleltem hogy milyen felnőni. Ezek hosszú évek voltak. És végre, eljött az a pillanat, amikor írom ezt a lapot és elérhetem a célomat ,és büszke lehetek, majd magamra. >