Arslan Koci -> Mateo Vilches

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Daymond

Újonc
2020. 11. 22.
69
48
V4 karakter
Arslan Koci
LV karakter
Sentair Escobar
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Arslan Koci

Panaszra tett személy InGame neve:
Mateo Vilches

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP - Balesetet okoz, majd elkezd "imádkozni", ezzel letudva az egész RP kötelezettségét, utána pedig olyanokat mond, hogy "Most egy kicsit csönd.", "Cipzár.", stb. - Szerintem ez a viselkedés nem állta meg a helyét ebben a szituációban.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
IMGUR LINK

Megjegyzés:
Az utolsó kép után még annyi történt, hogy leírtam neki azt, hogy 50 ezer dollárt kérek, ő oda akart menni a kocsimhoz felmérni a kárt, mivel "nehogy lehúzzam", ezt követően pedig természetesen elhajtott. Nem haltam bele a 20 ezer dolláros ellátásba és a 30 ezer dolláros szereltetésbe, de ha annyi lett volna benned, hogy legalább normálisan állsz a helyzethez és valamit kitalálsz, hogy miért nem akarsz fizetni, akkor ez a panaszkönyv nem született volna meg.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
434
1 425
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Hello! Történt egy ütközés ami után beszélgetésbe keveredtetek és a másik félnek volt egy ic stílusa nem értem ezzel mi lenne a probléma, nem kiszállt és megvert vagy társai.

Azért mert ő nem fizette ki neked a károkat nem azt jelenti, hogy panaszkönyvet nyitsz és meg van oldva mivel ez IC ügynek minősül, tudsz rendőrségi feljelentést tenni ilyen esetben.

Panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.