Arsene Asselineau jelentkezése a Redline Auto Service-be

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Shao

Barangoló
Támogató
2019. 02. 02.
85
68
LV karakter
Deon Mendoza
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Arsene Asselineau >

Születési helye, ideje:
< Wisconsin, 1998.07.24 >

Édesanyja lánykori neve:
< Kendra Webb >

Jelenlegi lakcíme:
< Erskinefauld Road 21 >

Hány éve él a városban?:
< 4 éve >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
<Volt egy autóm amivel balesetet szenvedtünk, és tropára tört. Nem csak az alkatrészek, hanem csomó műszaki hibája is keletkezett az autónak a baleset következtében. Mivel a környéken nem volt olyan szervíz amely az én pénztárcámnak kedvező áron tudott volna segíteni, így kénytelen voltam elsajátítani a bütykölést és egyebeket, ebben segített 2 barátom is. Miután sikeresen feljavítottuk az autót, s kijavítottuk a műszaki hibáit a járműnek kerek 1 év alatt a tanulás és egyebek miatt, így úgy döntöttük - mivel mind a hárman beleszerettünk ebbe a szakmába - hogy alapítottunk egy magánszervízt a két említett barátommal, Dave-vel és Jason-nel. A szervíz 2 évig tartott, majd szétváltunk, mivel mindenki máshova költözött egyéb üzleti megkeresések miatt, így nem tudtuk folytatni a cégünket. Ezt követően böngésztem az interneten közeli álláslehetőségek iránt, ekkor megláttam a honlapon, hogy lehetőség nyílt a felvételre a városban található legnagyobb autószervízbe, a Redline Auto Service-be így elhatároztam, hogy beadom az önéletrajzomat.
>

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Van tapasztalatom e körökben, emellett megfelelően tudok csapatban dolgozni, ha a helyzet adja egyedül is megállom a helyem, kiváló a kommunikációs- és probléma megoldó képességem. Mind ezek mellett, azt csinálnám, amit szeretek, így nincs az, hogy "Jaj, már megint munka", hanem örülnék, hogy most azt fogom csinálni, ami érdekel.. >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen, egy magáncégben 2 évet. >

Előző munkahelye(i):
< LVT (taxi), Nightingale Coppice Auto and Bike service >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen, rendelkezem. >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Arsene Asselineau >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 19461 >

Eddigi frakcióid:
< Las Venturas Taxi >

Jelenlegi frakciód:
< - >

Mióta RP-zel?:
< 2,5 éve >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Igazából teljesen kikapcsol az egész, szabadidőmben csak beállok szerelgetni, ezzel elhárítanám az unalmas perceimet, mivel civilként sokszor elég unalmas az élet. Továbbá szeretnék egy jó közösség tagja lenni, mivel eddig csak jókat hallottam a frakció közösségéről, új embereket megismerni >

Miért pont téged válasszunk?:
< Jól tudok csapatban dolgozni, de egyedül is megállom a helyem ha úgy adódik a helyzet. Sokat szoktam RP-zni, és ez a beszámoltak szerint jól is megy. A beilleszkedés nem szokott gondot okozni, mindig keresem a társaságot. Ha valamit csinálok, abból próbálom
a maximumot kihozni. Ezek mellett az aktivitásom sem hanyag. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
utVtVQI.png
>

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< ↑ Az előző képen rajta van. >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
M2qMbnW.png
>

Voltál-e már szerelő?:
< Ezen a szerveren még nem, viszont máshol már voltam. >

Mennyi idős vagy?:
< 14 éves vagyok, pár hónap és 15. >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2017-11-22. Ekkor regisztráltam, viszont voltak kihagyásaim. Komolyabban 2-3 hete kezdtem el újra játszani. >

Használsz-e TS3-at?:
< Igen használok, már 3-4 éve. >

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen, napi szinten. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< 2-3 óra. >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Az 1-es lehetőséget tudom teljesíteni. >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Godó Márk-nak hívnak, jelenleg 14 éves vagyok, nemsokára töltöm a 15. életévemet. Szlovákia mellett lakok egy kisebb városban. Jelenleg 8.-os vagyok, most végzem/végezném az általánost, viszont ez a vírus kicsit bezavar ebben az egészben. 10 évig rendszeresen sportoltam, viszont tavaly felhagytam vele, mivel már nem éreztem azt a sport iránt, mint 4-5 évvel azelőtt. Próbálok odafigyelni az egészségemre, így gyakran edzek, és kerékpározok is, azért mert itt felszabadulok, és eltudom engedni a gondolataimat. 2,5 éve RP-zek kisebb kihagyásokkal. Szabadidőmben általában játszok, vagy a haverokkal bandázunk. >

Utoljára szerkesztve:

Gomi

Zöldfülű
2019. 07. 30.
214
76
22
Zalaegerszeg
LV karakter
Bryen Gomez
Hiányos lap!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
proba.png
:
2020.02.13 - 2020.03.21
Moderátor 1 : 2020.03.21 - XXXX.XX.XX

Frakciók

-----------------------------
Redline
Auto Service - 2019.11.28 - XXXX.XX.XX

=====
Veterán Vontatós
-Gomez-

• Tetszik
Reactions: Shao

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Szia! A lapod tartalmilag nagyon rendbe van, viszont van egy hiányosság benne azt javítsd szerintem és jó lesz ez, illetve ma ismertelek meg modi teamből sokat is beszéltünk, nekem szimpatikus vagy szerintem itt is meg tudnád állni a helyed. TÁMOGATOM!

• Tetszik

Shao

Barangoló
Támogató
2019. 02. 02.
85
68
LV karakter
Deon Mendoza
Sziasztok! Javítottam, valahogy elkerülte a figyelmem.

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 384
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
CsőCső, nem ismerlek olyan rég óta, de az RPből amit tolsz meg a lapodból látszik hogy itt a helyed TÁMOGATOM

Salvador

Zöldfülű
2019. 01. 16.
206
145
V4 karakter
Alisha Reynolds
LV karakter
Kitty Chambers
Szia elég jó lap és a jailek/kitíltás is elég régiek illetve már régebbóta is ismerlek én Támogátom

• Tetszik

Salvatore

Modern Verne
SModerátor
LV
2019. 01. 10.
1 326
1 377
LV karakter
Leon Seanetti
Látszik, hogy szántál időt a lapod megírására. Támogatlak, sok sikert. :)

• Tetszik

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.03.28. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.