- 2021. 02. 18.
- 31
- 4
- V4 karakter
- Arnoldo Escobar
- V2 karakter
- Ayden Tatarenko
NTER]
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Jelentkező születési helye, ideje:
<
Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Jelentkező telefonszáma:
<
Jelentkező lakcíme:
<
Jelentkező e-mail címe:
<
Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Hány éves vagy?
<
Játszott perceid száma:
<
Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
[/CENTER]

???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Arnoldo Escobar
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
Los Santos, 1997.08.15
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Maria Drekovic
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188780770
>Jelentkező lakcíme:
<
See City
>Jelentkező e-mail címe:
<
Arnoldo1997@gmail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
B
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
A Taxi munkában nincs tapasztalatom viszont nem hiába jelentkezem.A jelentkezésem fő oka az hogy, kipróbáljak új szakmákat és hogy az emberek könnyebb utazási lehetőségét nyújtsam.Viszont van tapasztalatom a vezetés terén. Egy jó sofőrnek tarom magam és magabiztosnak. 2 éve rendelkezem jogosítvánnyal. Egy másik fontos oka , hogy imádok vezetni és így remek munkakedvem lenne.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Egy nyugodt ember aki a munkájának él.Jó anyagi háttérrel rendelkezem, mivel sokat dolgozom. Jelenleg van egy autófényező műhelyem és egy állatfarmom emellett be vagyok jelentve See City legjobb futárcégébe. 5 éve dolgozom és szeretném magam kipróbáni a Taxis szakmában.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Izsák Arnold
>Hány éves vagy?
<
16
>Játszott perceid száma:
<
11.600
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/TNGLnqY
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Azért érzem magam különbözőnek a többi jelentkezőtől mivel én megadom minden ember számára a tiszteletet és minden percemet a munkának szánom.Célom, hogy minden velünk utazónak pozitív véleménye legyen a taxizásról. A negatívum rólam az, hogy nem szeretem a szabálytalan sofőröket, mivel miattuk sokszor veszélybe sodorjuk a klienseink és a saját életünket. utazókat./icode] [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] [icode]Természetesen rendelkezem. Igen, használom a Discord alkalmazást
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Persze
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Erdélyben élek és nagyon szeretem a SeeMta játékot. Jelenleg csak az MTA-val játszok. Szeretném minden szabadidőm az MTA-ban tölteni.Körül-belül a játékkal 2020 óta játszok , kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Nagyon szeretem azokat a játékokat ahol szükséges az RP. Azért szeretem annyira ezt a játékot , mert szerintem ez a NAGY élet egyik olyan része amiből rájön az ember hogy valóban nem könnyű az élet.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
[/CENTER]
Jelentkező aláírása:
Escobarr
Escobarr