Arnoldo Escobar jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Arnikay110

Újonc
2021. 02. 18.
31
4
V4 karakter
Arnoldo Escobar
V2 karakter
Ayden Tatarenko
NTER]
B6KaLTS.png

???????? Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Arnoldo Escobar >

Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1997.08.15 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Maria Drekovic >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761188780770 >

Jelentkező lakcíme:
< See City >

Jelentkező e-mail címe:
< Arnoldo1997@gmail.com >

Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< B >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< A Taxi munkában nincs tapasztalatom viszont nem hiába jelentkezem.A jelentkezésem fő oka az hogy, kipróbáljak új szakmákat és hogy az emberek könnyebb utazási lehetőségét nyújtsam.Viszont van tapasztalatom a vezetés terén. Egy jó sofőrnek tarom magam és magabiztosnak. 2 éve rendelkezem jogosítvánnyal. Egy másik fontos oka , hogy imádok vezetni és így remek munkakedvem lenne. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Egy nyugodt ember aki a munkájának él.Jó anyagi háttérrel rendelkezem, mivel sokat dolgozom. Jelenleg van egy autófényező műhelyem és egy állatfarmom emellett be vagyok jelentve See City legjobb futárcégébe. 5 éve dolgozom és szeretném magam kipróbáni a Taxis szakmában. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Izsák Arnold >

Hány éves vagy?
< 16 >

Játszott perceid száma:
< 11.600 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< https://imgur.com/TNGLnqY >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Azért érzem magam különbözőnek a többi jelentkezőtől mivel én megadom minden ember számára a tiszteletet és minden percemet a munkának szánom.Célom, hogy minden velünk utazónak pozitív véleménye legyen a taxizásról. A negatívum rólam az, hogy nem szeretem a szabálytalan sofőröket, mivel miattuk sokszor veszélybe sodorjuk a klienseink és a saját életünket. utazókat./icode] [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?[/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] [icode]Természetesen rendelkezem. Igen, használom a Discord alkalmazást >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Persze >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Erdélyben élek és nagyon szeretem a SeeMta játékot. Jelenleg csak az MTA-val játszok. Szeretném minden szabadidőm az MTA-ban tölteni.Körül-belül a játékkal 2020 óta játszok , kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Nagyon szeretem azokat a játékokat ahol szükséges az RP. Azért szeretem annyira ezt a játékot , mert szerintem ez a NAGY élet egyik olyan része amiből rájön az ember hogy valóban nem könnyű az élet. >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

[/CENTER]
Jelentkező aláírása:
Escobarr

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
260
141
25
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Arnoldo Escobar!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elutasította! A legközelebbi felvételre szívesen várjuk!

Személyes megjegyzés: A mintát nem helyesen töltötted ki, figyelmetlen voltál az aláírásnál is, illetve az IC mind az OOC részt eléggé gyengének érezzük.

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.