Arnoldo Escobar jelentkezése a Camb Taxi-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Arnikay110

Újonc
2021. 02. 18.
31
4
V4 karakter
Arnoldo Escobar
V2 karakter
Ayden Tatarenko
B6KaLTS.png

???????? Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

<Arnoldo Escobar>

Jelentkező születési helye, ideje:
<Los Santos,1997.08.15 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<Maria Drekovic>

Jelentkező telefonszáma:
<38761188780770 >

Jelentkező lakcíme:
<See City >

Jelentkező e-mail címe:
< Arnoldo1997@gmail.com >

Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
>

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<Sajnos még nincs tapasztalatom, de remélem lesz>

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<Arnoldo Escobar vagyok 1997-ben születtem Los Santosban. Megközelítőleg 14 éves korom óta érdekelnek a kocsik és nagyon szerettem vezetni is. Apukám tanított meg vezetni még 13 évesen. Mindig érdekelt a Taxis állás és minden játékom egy sárga Taxis autó volt. Egy nagyon képzett sofőrnek tartom magam rengeteg tapasztalattal. A jogosítványt 19 éves koromban csináltam meg. Most jelenleg több munkahelyem van, mivel nagyon szeretek dolgozni és nekem az a szabadság ha dolgozhatok.Jelenleg van egy pár kisebb magánvállalkozásom ami egy autófényező műhelyt és két állatformot foglal magába. Ezek mellett még be vagyok jelentve a város egyik legjobb árúszállító cégéhez. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

<Arnoldnak hívnak >

Hány éves vagy?
<16>

Játszott perceid száma:
< 12.000 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< https://imgur.com/TNGLnqY >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Azért vagyok én különböző a többi jelentkezőtől, mert jók a kommunikációs képességeim és gyorsan be tudok illeszkedni akárhova. Bárkinek segítek akinek csak tudok és nagyon szeretek csapatban dolgozni.--Negatívum: Nehezen bízok meg az emberekben,Néha hirtelen felkapom a vizet.[/ic [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] [icode]Igen,rendelkezem működő mikrofonnal.Használom a Discord-ot >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Természetesen olvastam és elfogadom >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Arninak hívnak és Erdélyben élek. Szabadídőmben biciklizek,vezetek,focizok és játszok. Mostanában nagyon sokat játszok a SeeMTA V3 szerverén. Élek, halok az autókért minden álmom, hogy legyen meg a jogosítványom.Én jelenleg 9.-es vagyok és Társadalom Tudomány osztályba járok. Én csak a SeeMTA-val játszok jelenleg és nem tervezem abbahagyni. Régebb mindenféle játékkal játszodtam, mint például GTA 5, Maffia, Fifa, meguntam már a story játékokat és azért kezdtem el játszani az MTA-val, mert elragadott a szerepjáték varázsa.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Utoljára szerkesztve:

sbeni2002

Újonc
2019. 02. 22.
31
4
V4 karakter
Mateo Brayson
Szia! Kérlek az OOC résznél az utolsó kérdéshez még írj pár mondatot és jó lesz! Köszönöm!

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Arnoldo Escobar!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Szarvas#1516, fórum PÜ-ben)) 2022.02.06. 18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.