- 2021. 02. 18.
- 31
- 4
- V4 karakter
- Arnoldo Escobar
- V2 karakter
- Ayden Tatarenko
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<Arnoldo Escobar>
Jelentkező születési helye, ideje:
<Los Santos,1997.08.15 >
Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<Maria Drekovic>
Jelentkező telefonszáma:
<38761188780770 >
Jelentkező lakcíme:
<See City >
Jelentkező e-mail címe:
< Arnoldo1997@gmail.com >
Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
>
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<Sajnos még nincs tapasztalatom, de remélem lesz>
Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<Arnoldo Escobar vagyok 1997-ben születtem Los Santosban. Megközelítőleg 14 éves korom óta érdekelnek a kocsik és nagyon szerettem vezetni is. Apukám tanított meg vezetni még 13 évesen. Mindig érdekelt a Taxis állás és minden játékom egy sárga Taxis autó volt. Egy nagyon képzett sofőrnek tartom magam rengeteg tapasztalattal. A jogosítványt 19 éves koromban csináltam meg. Most jelenleg több munkahelyem van, mivel nagyon szeretek dolgozni és nekem az a szabadság ha dolgozhatok.Jelenleg van egy pár kisebb magánvállalkozásom ami egy autófényező műhelyt és két állatformot foglal magába. Ezek mellett még be vagyok jelentve a város egyik legjobb árúszállító cégéhez. >
«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<Arnoldnak hívnak >
Hány éves vagy?
<16>
Játszott perceid száma:
< 12.000 >
Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< https://imgur.com/TNGLnqY >
Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Azért vagyok én különböző a többi jelentkezőtől, mert jók a kommunikációs képességeim és gyorsan be tudok illeszkedni akárhova. Bárkinek segítek akinek csak tudok és nagyon szeretek csapatban dolgozni.--Negatívum: Nehezen bízok meg az emberekben,Néha hirtelen felkapom a vizet.[/ic [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] [icode]Igen,rendelkezem működő mikrofonnal.Használom a Discord-ot
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Természetesen olvastam és elfogadom
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Arninak hívnak és Erdélyben élek. Szabadídőmben biciklizek,vezetek,focizok és játszok. Mostanában nagyon sokat játszok a SeeMTA V3 szerverén. Élek, halok az autókért minden álmom, hogy legyen meg a jogosítványom.Én jelenleg 9.-es vagyok és Társadalom Tudomány osztályba járok. Én csak a SeeMTA-val játszok jelenleg és nem tervezem abbahagyni. Régebb mindenféle játékkal játszodtam, mint például GTA 5, Maffia, Fifa, meguntam már a story játékokat és azért kezdtem el játszani az MTA-val, mert elragadott a szerepjáték varázsa.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
Utoljára szerkesztve: