- 2019. 01. 10.
- 354
- 228
- V4 karakter
- arno_mandelbaum
- V2 karakter
- snyder_nabryce
InGame neved:
► Arno Mandelbaum ◄
A ban időpontja:
► 2024. 07. 17. 15:59 ◄
A ban időtartama:
► örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Tamaas ◄
A ban oka:
► Multiaccount, aktív ban alatti játék. ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Szeretnék visszatérni a szerverre. ◄
Megjegyzés:
► Szóval, annó elsőnek mikor regisztráltam kb 2016 körül lehetett, játszottam viszont elromlott az akkori gépem. Fogalmam sem volt akkoriban arról, hogy mi az a serial váltás illetve multiaccount. Mivel rossz volt a gépem előkaptam egy laptopot, majd azon regisztráltam egy karaktert és azon folytattam tovább. Viszont arra emlékeztem, hogy egy autómat cseréltem el egy másik playerrel, mindketten kezdők voltunk. Én nem tudtam, hogy adásvételi szerződés kell egy autócseréhez, fogtam magam és csak kulcsokat cseréltünk, ez este történt és én akkor már léptem le. Másnap mennék fel ki lettem bannolva járművel való átverésért. Nem foglalkoztam vele, később már lett egy új gépem és azon regisztráltam ezt a karaktert és azóta ezen játszottam, csak vettem nyáron egy új ssd-t kértem volna egy serial váltást, szóltam havernak, hogy ingame szóljon egy adminnak, hogy fogadja el. Tamaas írt a haveromnak, hogy keressem fel TS-en, felkerestem, közölte velem, hogy 3 accountom van az egyiken aktív ban is. Elfogadtam a bant, de mondta, hogy később probálkozhatok egy Unbannal. ◄