Jelentkezés
/ IC /
Válaszod
~ Születési helye, ideje ~
2000.01.02 See City hospital.
~Bejelentett lakcíme/tartózkodási helye ~
Jefferson Motel 2.C
~ Legmagasabb végzettsége ~
Rendészeti iskola.
~ Eddigi munkahelyei, távozásának okai ~
BV,TAXI,FIX&DRIVE,ORFK, Kilépés.
~ Miért pont Önt válasszuk? ~
Sok tapasztalatom nincsen de szeretnék segíteni az embereken és elég sok időt tudnák lenni.
~ Csatolja önéletrajzát! ((8-10 mondat)) ~
Armando D Rodrigo vagyok 24 éves vagyok See City Gyom utca 2. élek. Rendészeti szakon végeztem de sajnos tovább tanulni nem volt lehetőségem mivel a szüleim ezt nem bírták volna anyagilag. Jelenleg munkanélküli vagyok. Utolsó munkahelyem Nemzeti Adó és vámhivatal volt. Dolgoztam már Bányászkényt, gyártósori munkásként is! Hobbim az a foci. barna szemem van és 178 magas vagyok valamint 97 kg..Ez azt is jelenti hogy sokat ülök autóban és ezért hízok. Sajnos anyám és apám már elhunyt és így egyedül maradtam felésegem családom az nincs jelenleg így minden időt a munkámra tudok fordítani.Van egy kertem azt gondozom a barátaimal Több nyelven is tudok. Idegen nyelvek amiket tudok: Angol. Német, Cseh, Szlovák. Rugalmas pontos és tisztelettudó polgár vagyok. Szeretek dolgozni és ez bizonyítani is tudom!
Jelentkezés
/ OOC /
Tamás 18
~ Mutatkozz be 4-5 mondatban! ~
Tamásnak hívnak. 18 éves vagyok. szeretek sportolni. hobbim a motorozás.
~ Mióta játszol SeeGameSystem szervereken, mióta játszol a SeeMTA v2 szerverén? ~
,2019 óta játszok.
~ Mennyi játszott perced van? ~
6160
~ Volt már OMSZ-es tapasztalatod a szerveren? Ha igen, mikor, mennyi ideig voltál frakciótag, milyen rangot értél el? ~
Ezen a szerveren még nem volt de más szervereken volt.
~ Miért szeretnél csatlakozni hozzánk? Hosszútávú terveid a frakción belül? ~
Mivel kevés mentős van és szeretnék segíteni az embereknek
~ Rendelkezel TeamSpeak3 és Discord klienssel? ~
Rendelkezem.
~ Voltál már banolva a szerverről? UCP képet csatolj. ~
~ Voltál már adminjailben a szerveren? UCP képet csatolj. ~
~ Csatolj UCP képet névváltásaidról. ~
~ Hetente hány percet tudsz a frakcióra szánni? ~
Mindig változó lenne van amikor sokat van amikor keveset.
Dátum
Aláírásod
A jelentkezés beadásával elfogadod a frakció alapvető szabályzatát, és annak eleget teszel.
Aláírásod
A jelentkezés beadásával elfogadod a frakció alapvető szabályzatát, és annak eleget teszel.