Elutasítva Armando Brandon - kristof

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Matuka

Újonc
2021. 05. 25.
6
14
V4 karakter
Armando Brandon
LV karakter
-Armandi Brandon
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Armando Brandon >

A ban időpontja:
< 2021-07-03/23:57:18 >

A ban időtartama:
< 2021-08-02/23:57:18 >

Neve, aki bannolt:
< Kristof >

A ban oka:
< RP aloli kilepes >

Amiért szeretnéd az unbant:

< El Először is bocsánatot szeretnék kérni,mert tudom hogy hibáztam viszont nagyon megbántam nehéz napon voltam túl,és nehéz időszak is van mostanában az életemben és itt tudok kicsit kikapcsolódni,a rendőr úr amikor behúzott elém én meg előrebb gurultam kicsit hogy le tudjam adni a farmi rendelésem aztán pedig kiszáltam hogy oda menjek hozza köszönni és rákédezni miert is állitott meg nállam semmilyen fegyver nem volt,igy nem is tudtam ráfogni vagy bármi ő amint kiszált le is sokkolt minden kérdezés vagy felszóllitas nélkul,ezután történt a kilépés mivel már tul faradt voltam este és tudtam hogy sokáig huzódna az egész es tudom hogy ez nem mentség ,megértem a kitiltás okát viszont kérlek hogy vegyétek figyelembe hogy nem játszom olyan régóta és nem is voltak komoly admin ugyeim, sőt admin ugyem nem volt csak 1 hirdetesi jail,elolvastam az egesz szabályzatot újra ezert nem is értem miert sokkolt ha nem támadtam rá nagyon szépen megköszonném ha legalább egy jailben leülhetném a büntetésem.És ez soha többé nem fordulna elő kétszer is meggondolom ezután mit cselekszem,igyekszem minden szabályt betartani hogy még minél több élményben lehessen itt részem.Köszönöm hogy elolvastad, további szép napot!!! >

KristófLV

GameAdmin [4]
SzerverAdmin
LV
2019. 08. 18.
312
427
V4 karakter
Jackson Qwanter
LV karakter
Jackson Qwanter
V2 karakter
Sophia Williams
Szép napot! Én voltam egyébként a SASD-os akivel volt az rp szituációd, mindennek megvolt a miértje, de ezt ott is megkérdezhetted volna ooc, az helyett, hogy lelépsz, erre nem fogok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.