[Armada Security vezetői pályázat] Besim Ibrahim jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Senki121

Újonc
2021. 01. 18.
25
31
V4 karakter
Besim Ibrahim
LV karakter
John Merlin
=== IC ===
Teljes név:
Besim Ibrahim

Születési helye,ideje:
San Fiero, 1997.11.04.
Anyja leánykori neve:
Fatma Yılmaz
Jelentkező telefonszáma:
+38-76-646-7177

Jelentkező személyigazolvány másolata:

Jelentkező jogosítványának másolata:

Melyik Vállalatunkat szeretné megpályázni, mint vezetői személyiség?
≺ Armada Security ≻
Van-e bármilyen tapasztalata a vállalatvezetéssel kapcsolatban? Ha igen, kérem fejtse ki.
≺ Nincs, ugyanakkor más cégnél korábban viszonylag közel tudtam lenni a vezetői szerephez. (Azaz komolyabb ügyet nem intéztem, de a felvételben és cégkiépítésben segédkeztem!) ≻
Dolgozott már hasonló vállalatoknál? Ha igen, hol:
≺ - ≻
Tud-e csapatmunkában dolgozni?
≺ Tudok! ≻

Kérem fejtse ki, Ön szerint milyen egy jó vállalat vezető?
≺ Barátságos, segítőkész, kereteken belül elnézni tudó, ugyanakkor bizonyos szituációkban szigorú. ≻
Kérem meséljen referencia munkáiról? Amennyiben van.
≺ Jelenleg nincs! ≻
Milyen tevékenységeket hajtana végre vállalatvezetőként az adott vállalatnál?
≺ Felvételszervezés mind digitális, mind fizikális formában. Cégen belüli ügyintézések. (Alkalmazottak gondjainak és kérdéseinek megoldása. Rendezvények folyamatos nyomonkövetése, ezek lehetőségeink szerinti megszavaztatása. Oktatásaink csapathoz igazítása, azaz mindig a lehető legmegfelelőbb alkalom megkeresése. Rendezvények előtti felmérések, az esetleges veszélyforrások és egyéb be/kijáratok biztosítása a helyszínnek és alkalomnak megfelelően. ≻
Kérem jellemezze magát 20 mondatban:
≺ Egy török nemzetiségű, keresztény ember vagyok. Emiatt előtérben tartom az életek megkímélését és a biztonság fontosságát! Szeretem a pénzt, de a körülöttem lévő emberek felsegítése mindig fontosabban érint. Belsőlegesen kitudok nézni embereket, de ezt kinyilvánítani csak nagyon ritkán szoktam. Szeretek kapcsolatokat építeni. Az emberekkel tartott kommunikáció többségében boldogan érint. Minimális kaszinófüggésben szenvedek, de ezt heti, kétheti 1-szeri alkalommal letudom. Több hónapja gondolkodok ilyen-olyan vállalkozásokon, de egyedi, működőképes ötlet még nem sikerült. Szeretek kötetlenebb feladatokat csinálni, az alkalom által teremtett hirtelenség mindig jól esett. Szeretek eltérni a megszokottaktól, nem szeretek monotonul dolgozni. Az autók felé kifejezetten vonzódok, jelenleg is több kifigyelt típus van, ami elférne a nevemen. A kereskedés időnként jól esik, de egyáltalán nem foglalkozok vele komolyabban. Szeretnék jobban fordulni a közösség felé, minnél több eseményen megjelenni, minnél több kapcsolatot kiépíteni. Egy nagyon egységes csapatot nagyon szeretnék, ami szinte ténylegesen teljesen egy csapatot képez, teljes összhang van. Amikor tudok, akkor adok. Jelenleg Eco tag vagyok. ≻

=== OOC ===
Hány éves vagy?
≺ 16 ≻

UCP Előéletről a kép:

Mennyi játszott perced van a SeeMTA V4 szerverén?
≺ 31.383 perc ≻

Használsz-e Discord alkalmazást?
≺ Igen ≻

Írj magadról 3 - 3 jó és rossz tulajdonságot:
Jó: akaratteljes, elfogadó, igyekvő Rossz: lusta, váltakozó időszakaszú, kedvforgó

Aláírás:
Besim Ibrahim

• Tetszik
Reactions: Tataa
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.