- 2023. 08. 01.
- 89
- 70
- 16
- V4 karakter
- Arlind Xhafa
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Attilának hívnak, az IG nevem Arlind Xhafa, és 16 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
103 353 percel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata, hogy segítsen a játékosoknak, válaszoljon a kisebb kérdésekre, és kezelje azokat a problémákat, amikhez nem szükséges nagyobb adminisztrátor beavatkozása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Már régóta játszom ezen a szerveren, és mindig is érdekelt, hogyan működik egy adminsegédi szerep. Úgy érzem, hogy már elég felelősségteljes vagyok ahhoz, hogy segítsek a játékosokon,
Miért pont téged válasszunk?
Mert megbízható vagyok, jól tudok kommunikálni a játékosokkal, és higgadt tudok maradni , ha konfliktus adódik. Sok tapasztalatom van, ráadásul mindig igyekszem segíteni ez mellett mindig a maximumot hozom ki magamból.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 2-3 órát, hétvégén pedig akár ennél több időt is tudok szánni a szerverre.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem, nem voltam, https://ibb.co/ts9gfRQ
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Voltam, igen, https://ibb.co/2Yg3bNf
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságaim: Kommunikációs készség, felelősség tudat, segítőkészség
Negatív tulajdonságaim: szétszórt, türelmetlen, feledékeny
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, szeretnék később adminisztrátor lenni, mert úgy érzem, hogy még több felelősséggel és lehetőséggel tudnék hozzájárulni a szerverhez . Az adminisztrátori feladatok nagyobb kihívást jelentenek számomra, és úgy érzem, hogy képes vagyok rá hogy felelősségteljesen végezzem el ezeket a feladatokat.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először is elmondanám neki a legfontosabb szabályokat(PG,MG...), hogy elkerülje a szanckókat. Ajánlanék neki néhány tutoriál videót, amik segítenek megérteni a különböző rendszerek működését. Megmutatnám, hogyan tud pénzt keresni, hogyan működik az autós rendszer, és hogyan csatlakozhat frakciókhoz, ha már van egy kis tapasztalata. Szóba hoznám a legfontosabb parancsokat is, mint a /do és /me, és elmagyaráznám mikor lehet használni. Végül elmondanám neki, hogy ha bármilyen problémába ütközik hol kérhet segítséget.
Utoljára szerkesztve: