Aristo Vescio-----Joe Weitz [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Márk44

Írnok deák
2022. 09. 13.
590
166
18
V4 karakter
Aristo Hill
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Aristo Vescio

Panaszra tett személy InGame neve:
Joe Weitz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Venommal való átverés. 7 venomosként volt meghirdetve az autó,de csak 5db található benne.Próbáltam vele beszélni ic,hogy téritse meg a károkat,de csak 200.000$ szeretett volna adni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A járművet meg szeretném tartani,ezért vagy a venomok árát,vagy a venomokat szeretném kérni.Nem a szankció a célom,hanem a kár megtéritése.Amennyiben szükséges küldöm a további bizonyitékokat.

BagolyArc

Zöldfülű
2022. 10. 28.
162
75
V4 karakter
Joe Weitz
Üdvözlöm a részvevőket!

Jelentkezem az én verziómmal. Elsőnek nem írok nagy regényt.
Én azonnal fel ajánlottam ,hogy vissza vásárolnom a 8.000.000 $ ért eladott autót 8.100.000 $-os áron. (ami 8.800.000 $-ról lett le alkudva. Leg olcsóbb a piacon a típusból..) Több variációt is ajánlottam ,azonnalit.....

Szimplán csak egy elírás volt részemről NEM átverés! (ezt IC is tudomására hoztam az illetőnek)

Csatolok pár képet. Ha még szükséges lesz magyarázkodnom akkor megírom őszinte vallomásom ,véleményem.

Mert nem szeretném senki idejét rabolni első körben.

( Játszott perceim száma 90 105 LVL 45 )

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: aProliFelician

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Beszéljétek meg, úgy, hogy mindkét félnek okés legyen.
Célom nem az, hogy mindenképp ki legyél tiltva, viszont amennyiben nem sikerül megbeszélni a kártérítést, megkapod a kitiltásodat.
Amennyiben megtörtént a kártérítés, itt legyen jelezve a panaszt tévő fél részéről.

• Tetszik
Reactions: Márk44

BagolyArc

Zöldfülű
2022. 10. 28.
162
75
V4 karakter
Joe Weitz
Beszéljétek meg, úgy, hogy mindkét félnek okés legyen.
Célom nem az, hogy mindenképp ki legyél tiltva, viszont amennyiben nem sikerül megbeszélni a kártérítést, megkapod a kitiltásodat.
Amennyiben megtörtént a kártérítés, itt legyen jelezve a panaszt tévő fél részéről.
Fel vettük a kapcsolatot PM-ben.
Holnap meg kapja a pénzét.
Ami 400.000 ből 1.300.000 lett.

Annyit még szeretnék hozzáfűzni ,hogy ne maradjon bennem.

Csak amiatt fajult el idáig az ügy mert az elejétől kezdve láttam ,hogy csak a nyerészkedésre megy ki a játék.

Hibáztam nem vitás.

Bár volt már úgy hogy más hibázott. Eszembe nem jutott ezen nyerészkedni……

De a lényeg ,hogy holnap kifizetem neki az 1.300.000$-t és pont kerül az ügy végére.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.