Aris Tiso --- > Lyonell Stokes [Brendon]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
324
2 490
V4 karakter
Firat Yasar 🇹🇷
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Aris Tiso

Panaszra tett személy InGame neve:
Lyonell Stokes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kill log 22:20-30 környékén. + https://armin.kim/seepaste/5aiY

Megjegyzés:
Lyonell Stokes úriembert kiküldtem a klubbomból a biztonságiőrökkel mert roleplay szerint drogot árult. Bent nekiállt verekedni Raul Tenorio barátomra futott fel egy szó miatt. Ezt követően kiment, kint szintén verekedtek, végül Lyonell elment. Egy félórával később visszatért a gantoni 17évesekből álló nagycsapat, szúrkálni kezdte az embereket Omerta környékén kint. Ebből lövöldözés lett, ugyanis a frakcióleaderünket szúrta meg. Nem értjük a szituációt, ugyanis szerintem egy klubból való kiküldés után nem ez a fő módszer hogy egy szórakozóhelyen elkezdjünk szúrkálni mint az agyamentek. Feltéve hogy a mi frakciónk/ mi tagjaink egy ütést, csúnya szót sem szántak felé. Még ha Raul-t szúrta volna meg akivel verekedett akkor megértem, viszont így nem nyer értelmet a kivitelezés. Adminisztrártort nem értünk el a szerveren, ezért született a panaszkönyv. Mint sértett Enrico Barzini fog holnap még a panasz alá írni, csatolni dolgokat.

Lyo

Újonc
2019. 04. 22.
47
64
V4 karakter
Lyonell_Stones
LV karakter
Leopold_Kensington
V2 karakter
Nincs
Először is nem téged akartalak megszúrni belefuttottál, másodjára ott volt egy kapucnis gyerek aki miután már mentünk volna még ic magyarázott hogy, igy úgy megver. Bandás vagyok nem hagyom szó nélkűl. meg akartam szúrni a gyereket és vagy te vagy valamelyik fk társad mellette rohant és őt szúrtam meg. szerintem ebben semmi non rp nem volt mindenről van logom ha kell, az hogy késre uzit rántasz és te halsz meg az nem az én hibám. Amúgymeg nem értem itt mi volt a nonrp?

Utoljára szerkesztve:

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
324
2 490
V4 karakter
Firat Yasar 🇹🇷
Először is nem téged akartalak megszúrni belefuttottál, másodjára ott volt egy kapucnis gyerek aki miután már mentünk volna még ic magyarázott hogy, igy úgy megver. Bandás vagyok nem hagyom szó nélkűl. meg akartam szúrni a gyereket és vagy te vagy valamelyik fk társad mellette rohant és őt szúrtam meg. szerintem ebben semmi non rp nem volt mindenről van logom ha kell, az hogy késre uzit rántasz és te halsz meg az nem az én hibám.
Erre Enrico fog neked holnap választ adni. Őt szúrtad meg, akinek köze sem volt a kiküldésedhez sem, sőt tudomása sem volt róla.

• Tetszik
Reactions: FoldedMan és Elke

Lyo

Újonc
2019. 04. 22.
47
64
V4 karakter
Lyonell_Stones
LV karakter
Leopold_Kensington
V2 karakter
Nincs
Úgy elég nehéz megszúrni valakit futás közben ha köze se volt hozzá. Meg ha nem volt köze hozzá minek futott utánam? de igazából itt az a kérdés, hogy mi volt a nonrp? a szúrás? vagy nem értem.

Utoljára szerkesztve:

matyi9999

Újonc
2022. 05. 20.
64
397
V4 karakter
Enrico Barzini
Hali.
Felvázolnám a szituációt röviden.
Pár néger srác, akik egy utcai banda tagja, bemennek az olasz maffia által üzemeltetett szórakozóhelyre.
Bent kábítószert kezdenek árulni az ott szórakozó vendégeknek, amit a hely üzemeltetője, ( jelenesetben szintén az olasz maffia tagja) észrevesz,
kiküldi a kábítószert árusító bandatagokat.
Ezek után, a bandatagok felfegyverkezve támadnak az olasz maffia által üzemeltetett szórakozóhelyen, az olasz maffia tagjaira, csupán azért,
mert ki lettek küldve a klubból.
Mi volt az elképzelés? Bandások vagyunk, megtehetjük? Ez hol reális?

Reagálnék a többire is.
Te bandás vagy, nem hagyod szó nélkül.
Szóval azzal, hogy nem engedtünk téged kábítószert árusítani a saját helyünkön, téged akkora sérelem ért,
hogy rátámadsz egy másik bűnszervezet tagjaira.
Elsőnek elkezdtétek kergetni az egyik frakciótagot késsel, aki menekülni próbált. Én próbáltam figyelni, hogy mi történik, ezért futottam utána, ekkor szúrtatok vagy vágtatok meg engem is, amire ösztönösen elővettem a fegyveremet és le is lettetek lőve. Nem fogom megvárni, míg bárki átvágja a torkomat.
Már, hogy ne lenne közöm hozzá? A frakció vezetője vagyok. Nem fogom végig nézni azt, hogy az általunk üzemeltetett szórakozóhelyen, ti lekéseljetek akárcsak egy civilt is, azt pedig főleg nem, hogy frakciótagot.

Brendon

Can't deal with me.
2019. 01. 10.
220
690
23
Kaposvár
LV karakter
lewis.westby
Vártunk szerintem eleget, a panaszkönyvet jogosnak ítélem.

Nem gondolom hogy helytálló volt Lyonell_Stokes cselekedete az RP szituációhoz, azért mert te bandás vagy nem jelenti azt hogy ilyeneket megcsinálhatsz. Szankciód 180 perc 1-es típusú adminjail lesz NonRP indokkal.

Zárom, helyezhető a lezártakhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.