Arihiro Miyake panasza -> Cus D Mato, Paul Brayen játékosokra [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mereimate

Újonc
2019. 03. 28.
3
0
V4 karakter
mereimate
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Arihiro Miyake

Panaszra tett személy InGame neve:
Cus D Mato és Paul Brayen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Feladtam egy hirdetést melyben fuvarozó társaságot kerestem. Jelentkezett egy kedves úri ember aki szivesen elszállitott volna engem A-ból B-be csak hát egy Nonos kezdő csapatot fogtam ki akiknek nem sikerűlt helyesen szinte semmi. 1. Hivtam admint nem segitett 2. Szóltam a srácokra mit, hogy csináljanak (videóba is látszik - segitettem volna rpjüket) és semmi előre lépés nem történt. 3. Össze vissza RP-ztek mindent helytelenűl főleg illetve volt egy kicsi IC és OOC keverése is. Egyébkérdésre is választ adok nyugodtan.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
itt egy finom videó illetve a legelején készűlt egy kép helytelen RP miatt. http://kepkezelo.com/images/pf9zxfvfoabfxbl6mzea.png Itt a képecske is. Azért csatoltam TXT fájlt is a kezdetek kezdetéről ( https://file.io/Zw5bSW ).

Megjegyzés:
Egyéb megjegyzés nincs, fincsa volt a séta IC.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi.
A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

mereimate

Újonc
2019. 03. 28.
3
0
V4 karakter
mereimate
Szia, Nem tudom most szabályt szegek-e ezzel a hozzászólással :D viszont nem hiszem, hogy használnak Fórumot :)

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Nem tudhatod. A 24 órát megvárjuk.

EDIT: Amég a válaszra várunk némi magyarázatot kérnék ezekre a logokra:

[2019-03-28 22:02:06] [Output] : Arihiro Miyake: (( szép rp ))

[2019-03-28 22:07:45] [Output] : Arihiro Miyake: (( mert ez nem RP amit ti csináltatok ))

[2019-03-28 22:10:38] [Output] : Arihiro Miyake: (( de Butuska vagy ))

[2019-03-28 22:15:41] [Output] : Arihiro Miyake: (( de ha béna vagy ... ))

[2019-03-28 22:20:44] [Output] : Arihiro Miyake: (( ezekre válaszolj miért volt RP elhanyagolva és folytatom a nonos rpteket ))

[2019-03-28 22:22:45] [Output] : Arihiro Miyake: (( most pedig forcerp vagy is rám erőlteted a hülyeségeidet? ))

Utoljára szerkesztve:

mereimate

Újonc
2019. 03. 28.
3
0
V4 karakter
mereimate
A játék során valóban követtem el helytelen tetteket. Nem fogok magyarázkodni és tudom, hogy én is szabályzatot szegtem és nem úgy cselekedtem a játékos társammal ahogy az korrekt lett volna. És vállalom a tetteimért én is a szankciókat. Ahogy ők is én is bűntetésben fogok részesűlni ezt már az elején tudtam. És hagyhattam volna az egészet a francba de nem, szeretném ha mindenki megkapná a maga szankcióját.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi!
Mivel válasz nem született a pk-ra igy azt jogosnak ítélem a bizonyítékok alapján.
Cus_D_Mato és Paul_Brayen büntetése fejenként 90 perc Hanyag RP, Force RP #PK @Justin indokal.
Arihiro_Miyake büntetése pedig 120 perc Többszörös OOC minosítés #PK @Justin indokal.

A panaszt zárom, helyezheto a KIOSZTANDÓ büntetésekhez. Köszönöm!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.