Elutasítva Arif Khalid - Aloevera (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fuke

Barangoló
2019. 05. 26.
98
444
V4 karakter
Rahsaan Powell
LV karakter
Edgar Lago
zoldlogo.png

Neved:
< Arif Khalid >

A ban időpontja:
< 2021-04-16 21:15:02 >

A ban időtartama:
< örök >

Neve, aki bannolt:
< Butch >

A ban oka:
< Folyamatos feszültségkeltések, indokolatlan lövöldözések @Aloevera >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Előszőr is azzal kezdeném, hogy bocsánatot szeretnék kérni azért amit csináltam. Tudom, hogy nem volt helyénálló dolog, de igazából pillanatnyilag jó ötletnek tűnt.. nem gondoltam bele a súlyába.
Másodsorban, valamilyen szinten tisztázni szeretném magam, hisz nem lövöldöztem sokat a szerveren.. Mondhatni, hogy rosszkor voltam rosz helyen. Félrértés ne essen, nem tartom jogtalannak a bannom, tudom, hogy ez gyűjtő szankció volt, de nem tudtam, hogy ők figyelmeztetve voltak! Illetve nem azt képviseltem a szerveren, amit az a társaság, akivel két alkalommal elmentem lövöldözni, ezt az UPC-m is alátámasztja. Öt hónap eltelt a bannom óta, volt időm átgondolni amit csináltam és ahogy fent is leírtam, rájöttem, hogy nem volt helyénálló dolog! Az unbannom fejében jailt is elfogadok és garantálni tudom, hogy hasonló nem fog történni, köszönöm, ha eddig elolvastad, további szép napot!
>

chinese spy

top suicide
2019. 01. 12.
2 094
6 880
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Martin Beaumont
Szép és jó, hogy ubt írsz, de abba nem gondoltál bele, hogy ezzel együtt lebuktattad magad multiaccounttal. Amúgy is csak lövöldözni járnál fel a szerverre. Minden esetre várjuk meg a bíráló fő/szuperadmin válaszát.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.