Elutasítva Ariana Leclerc - Baker

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fbalint20

Újonc
2020. 02. 02.
2
0
LV karakter
Ariana Leclerc
zoldlogo.png

InGame neved:
Ariana Leclerc

A ban időpontja:
2020.02.01

A ban időtartama:
3 hónap

Admin neve, aki bannolt:
Baker

A ban oka:
Adminnakvaló hazudás

Amiért szeretnéd az unbant:
Tisztelt Adminok!
Mély alázzattal szeretnék elénézést kérni a tegnapi incidensért!Tudom én voltam a hibás és igen elismerem hazudtam a tegnapi nap mivel nem éreztem jogosnak a jailt ezt meg is beszéltük hosszasan.Viszont tényleg nagyon szeretnék játszani és egy ilyen hiba miatt nem szeretnék 3 hónapot kihagyni ha kell leülőm helyette a jail időt és csőndben maradok többet nem hallotok róla.Nem régóta játszok a szerveren ez volt az első hibám amit elkövettem és tanultam belőle nem vagyok még nagy szintű igy nem tudtam pontosan mik férnek bele és mik nem az egész csak egy anim funból indult amit én túl reagáltam és lett belőle ez.Tényleg nagyon sajnálom az egészet és igérem nem fogok többet hazudni mert nem vezet ez sehova és alázzattal leszek felétek.Csak kérlek szépen titeket hogy most az egyszer essen meg a szivetek rajtam tudom mindenki ezt a dumát nyomja hogy ub-t kapjon de ez most más!Bármit megtennék csak hogy újra játszhassak a barátaimmal mivel nem rég kezdtük a szervert és ez egy nagyon jó szerver!

Megjegyzés:
Elnézést kérek még egyszer hogy hazudtam és beismerem de kövezzetek meg emberből vagyok hibázhatunk és biztos vagyok benne hogy megtudjátok érteni amikor ti playerek voltatok milyen érzes amikor az egész admin team olyan mint ha ellened lenne közbe tudom nem ti csak a mi javunkat akárjátok csak amikor kapsz egy semmi dologért 300 perc jailt akkor kicsit elgondolkozok hogy miért csináltam ilyen hülyeséget és megpróbálod magad ki magyarázni mert nem szeretnél a gép előtt ülni 300percet és egy falat nézni szóval ha esetleg megesik még is rajtam a szivetek akkor bocsássatok meg hogy hazudtam még1x és nagyon szépen kérlek titeket hogy hagyj játszhassak újra.Tanultam az esetből és nem fog többszőr ilyen előfordulni!

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 348
23 398
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Rossz helyre nyitottad,helyezem ahova kell.

• Imádom
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.