Elutasítva Aria Coral - Dzsio [Helyette]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wuzo

Újonc
Támogató
2020. 04. 12.
37
14
19
V4 karakter
Austin C Jeffery
LV karakter
Austin Preda Simons
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Aria Coral (helyette) >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 06. 04. 19:45 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Dzsio >

A kitiltás indoka:
<
AntiAFK >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nos, a szerver nagyon megtetszett. Kezdetlegesen nehéz volt megérteni mi és hogy működik, de a pasasom segítségével hamar rákaptam és megértettem az alapokat. Szabálysértést követtem el, egy naív hibát amiről nem voltam teljesen tisztába ha szankciót érdemlek-e vagy sem érte. Igen, tiszta volt az, hogy bármilyen féle külső segítség ami prioritást okozz nekem a többi játékoshoz képest az szankcionálható. Én egy 4 perces dologér lettem örökké kitíltva. A WC-ig mentem el, és ráraktam egy tömör gumilabdát a W-re, hogy menjek a detektorral amig elvégzem a dolgomat. Persze, ez nem egy kifogás, de szeretném hogy mindenki tudja az igazságot. Nem rég kezdtem, s nagyon élvezem a szervert, s úgy gondolom érdemeltem volna egy teljes magyarázatot hogy miért hiba amit én csináltam, s mint egy új játékos, egy tiszta UCP-vel, szeretném ha megkapnám a második esélyt. Elnézést szeretnék kérni, és köszönöm megértésűket. >

seven trumpets

Dirty Deeds Done Dirt Cheap
2019. 09. 11.
492
3 736
V4 karakter
Omiros Pavlas
LV karakter
Landry Armstrong
Szia, ahogy leírtad nem kaptál magyarázatot(?) leírtam OOC chaten, hogy ez AntiAFK-nak minősül. Főleg azért mert úgy használtad, hogy előnyt szerezz a karaktered számára mert detektor volt a kezedbe, ezzel feltételeztük azt, hogy te előnyre akarsz tenni. De a magyarázatra visszatérve ráírtál másik adminra ő is elmagyarázta ugyan azt amit én leírtam OOC chaten, de nyugodtan rámtudtál volna írni discordon és leírtam volna más formátumba ha nem tetszett, de nem tetted.
Nem adok még unbant.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.