Árfolyam kikapcsolása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aarmand

Egészség legyen a többit megvesszük.
2019. 03. 15.
278
1 196
V4 karakter
Alp Kunt
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam ilyen topicot nyitni de egy hasznos dolgot szeretnék megmutatni.
Ez az árfolyam kikapcsolása/kitörlése lenne.
Teljesen egy paranccsal ki lehetne kapcsolni mint a Tippek.
Szerintem semmi értelme nincsen már a szerveren az árfolyamra, senki se váltja át mivel nincs értelme, értem valamennyi RP-s de nagy jelentősége nincsen.
Ezt a parancsot /togarfolyam-al lehetne használni.

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Igazából szerintem ez az egy sornyi szoveg nrm vesz el a játékélményből, viszont nem is tesz hozzá. Nem gondolom, hogy szükséges lenne a kivétele, de igazából a bent maradása sem. Vegyes érzelmeim vannak. //telo

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Wing és aarmand

Ramireez

come-back in Rendőrség-2023
2020. 04. 12.
147
362
V4 karakter
Matteo F Hristov
LV karakter
Anthony Ramirez
V2 karakter
x
Ez már engem is zavar pár esetben,mert szerintem,már aki v2-ről át jött az nem rendelkezik már át váltható valutával,illetve a kezdőket is be zavarhatja,mint valaki említette is ezért Támogatom.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Geriii és aarmand

Wing

szárnyas barát
2019. 01. 29.
234
639
19
Szigethalom
V4 karakter
Loretta Hristov
LV karakter
Petrick Denzel
V2 karakter
Alexa R Mauricio
Megvallva az őszintét engem egyáltalán nem zavar,hogy miért?
Azért írni egy parancsot hogy a szervernek a 30%-a használja felesleges.. akik hirtelenjében jöttek fel a szerverre nem ez lesz az első,hogy kikapcsolja ezt a funkciót.

• Tetszik
Reactions: aarmand

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
171
406
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
Szerintem nem egy ilyen parancs kéne, az egész forint script-et ki kéne szedni. Feleslegesen viszi csak az erőforrást, és nem mellesleg még a chat-re való kiírogatás is lehet zavaró, főleg egy komolyabb rp szitunál, ahol minden egyes sor számít... Sokszor volt már, hogy egy tips vagy egy árfolyam miatt nem tudtam vissza tekerni eléggé a chat-et...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.