Arel Gaut -> Nate Preston.[Telapo]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Arel Gaut.

Panaszra tett személy InGame neve:
Nate Preston.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, DM. (?)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/j4chqd

Megjegyzés:
Hajnalban ATM-ezni indultunk. Az első kettő ATM-nél megöltük az összes érkező egységet, ezután autót váltottunk. Mint a videón is látható Maercy Pat-ra miközben fúrja az ATM-et úgy van lőve, hogy semmi információ arról, hogy mi előtte ezzel az autóval lőttünk volna, és semmilyen látható fegyvert nem viselt a barátom. A panaszkönyv azért születik meg,mert még hajnal 3-kor volt egy ügyünk Gerlassal, más okból kifolyólag is, és Nate már nem volt elérhető a szerveren.

• Tetszik
Reactions: tigusz. és Idej

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 091
4 327
LV karakter
Chris Foreman
szia, úgy láttam, hogy fegyver van rajta, de akkor félrenéztem, szóval bocsi és vállalok minden következményt

• Tetszik
Reactions: aZsombi és Memes

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
helo szia! megbeszeles szempontjabol nyitottam, eleg felreertheto volt a szitu, mert kozben meg a tarsaink is furtak, es hajnalban azert az ember agya se fog ugy, igazabol hatranyunk ez miatt nem keletkezett, szoval en nem allok a szankcio mellett, foleg azert is mert ilyen a hozzaallasod.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 30 büntetőpont. #Radi
Ja.

• Tetszik
Reactions: Laura2000

aTélapó

Az öt legenda egyike
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 21.
179
167
V4 karakter
Denaro Gates
Remek. Szankció nélkül zárom.

Ui: Ez a betyárbecsület és korrektség legyen példa mindenki számára,hibázni emberi dolog de elnézést kérni,és vállalni ha valaki hibázott.
A másik oldal,hogy nem a szankció számára a lényeg,és büntetés nélkül is megelékszik azzal,hogy választ kapott.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.