Ard jelentkezése Globális Moderátornak
Játékbeli, és fórum neved:
A jelenlegi karakterem neve Ike Itzik, fórumon pedig az Ard nevet viselem.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
A See Game System szerverei közül a v3-on kezdtem 2019 áprilisában, azóta is örömmel töltöm el itt időm.
A fórumra öt nappal később regisztráltam, igazán aktívan használni azt 2020 végén, 2021 elején kezdtem.
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Régóta érdekel a Globális Moderátorok munkája, feladataik. Örömmel láttam, hogy megnyílt a jelentkezés, egyből el is kezdtem ezt a lapot írni,
formázni. Sok szervezetnek voltam már részese a szerveren, fórum topicból sem egyben vettem rész. Szeretném magam kipróbálni Globális Moderátorként is.
Miért pont téged válasszunk?
Amióta a szerveren játszok, azon és a fórumon is aktív vagyok, sok időt tudnék a pozícióra szánni.
A fórum "karrierem" kezdete óta nem volt velem semmilyen komoly probléma, tisztában vagyok a szabályzat minden pontjával,
munkámat örömmel végezném. Rengeteg a szabadidőm, ezt lentebb kifejtem.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Mostanság nagyjából napi egy órát, természetesen hogyha van valamilyen téma, ami felkelti az érdeklődésem, ez az idő többszörösödhet.
Az értesítéseket elég gyakran nézem, így nem maradok le semmiről.
Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)
Moderátori pozíciót még nem töltöttem be, viszont a játékosok segítségét megtapasztalhattam számtalan alkalommal ideiglenes adminsegédként, vagy akárcsak ha valaki megkérdezett valamiről.
RP-vel kapcsolatban néhány topicban részt vettem, vezettem. Sajnos ezek közül van, amelyik már nem látható.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen rendelkezem TS3-al és mikrofonnal, ezeket gyakran használom is mindennapjaimban.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Elsősorban úgy tudnám segíteni kezdő fórumhasználók dolgát, hogy elmagyarázom nekik a fórum működését. Sok új játékos rossz helyre nyit topicokat,
akár figyelmetlenségből, akár azért, mert nincsenek tisztában a fórum használatával. (Esetleg nem olvassák el az erről szóló topico(ka)t.)
Én eléggé sokat vagyok elérhető a szerveren, fórumon és TS3-on is, itt meg tudnám ezt tenni.
Emellett a Discord szerveren is aktívan tudnék segíteni a játékosoknak.
Ismeretséged a csapaton belül?
Jó néhány emberrel beszéltem mind az LV-s, mind a v3-as csapatból, néhányukkal mondhatni jóban is vagyok.
Szerencsére tudomásom szerint rossz kapcsolatban nem állok senkivel a csapatból, minden felmerülő nézeteltérést próbálok megbeszélni a másik féllel.
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
Dánielnek hívnak, egy hónap múlva töltöm be 15. életévemet. Budapest vonzáskörzetében élek egy kisebb településen,
jelenleg a kilencedik évfolyamba járok, informatikát tanulok. Szabadidőm egy nagyobb részét a gép előtt, elsősorban SeeMTA-n töltöm el.
A számítógépes játékokat nagyjából négy éve kezdtem el nagyobb szinten tolni. A szerveren sikerült bekerülnöm a Terrorelhárítási Központhoz augusztusban,
nagyon megfogott a frakció, szeretek itt lenni, jó közösségben, segítőkész vezetőség alatt, itt jelenleg a Szanitéci Alosztály alparancsnokaként illetve Kiképzőként vagyok főtörzszászlós rendfokozaton. A TEK előtt volt szerencsém több frakcióban járni, csakhogy néhányat említsek: Büntetés-végrehajtás, Rendőrség, Juniper Avenue Mob. A legelső frakcióm a Pasadena Boulevard Mob volt 2019 végén, viszont annyira nem értettem a szerepjáték koncepcióját, bár próbálkozni próbálkoztam.
Megjegyzés
A lapom lehetséges, hogy még változni fog, várok hideget-meleget! Ja, és köszönöm, hogy elolvastad.
Tudnék még sok mindent írni, próbáltam mindent nem unalmasan leírni.
Utoljára szerkesztve: