Arcszőrzet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Sziasztok!

Mint tudjátok a szerver modjában benne vannak az arcszőrzetek (ha nem is tucatszámmal, de 1-2db) de eddig csak a vezetőség használta. Az ötlet egyszerű, lehetne fodrászatatot létesíteni, mint a binco, de az ilyen BarberShopok-ban csak ezeket az arcszőrzeteket tudná megvenni a játékos. Feldobná a játékélményt, kissé egyediek lehetnének a karakterek.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Ezt az ötletet, már korábban én is felvetettem, de azt mondták, hogy nem lesz megcsinálva sajnos. Viszont, most van már egykét szakállas skin. De valóban jó lenne egy ilyen rendszer, nekem tetszene.

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
átfogsz dolgozni minden skint, hogy a csontozathoz passzoljon?

hozhatnának be már ennyi erővel olyan férfi skineket (minden emberi fajra - fekete -fehér - ázsiai - mexikói stb. ) amiket lehet editelni, mint sok más mta szerveren. Ezáltal nem lenne gyatra választék, és mindenki úgy alakítani a skinjeit, ahogy akarná.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Nekem személy szerint nem tetszik Ez a karakter editelős cucc. GTA V-ben tudom elképzelni.. de San Andreasban .. nem nagyon. Nem beszélve arról, hogy azt sokkal több meló lenne megvalósítani.

• Tetszik
Reactions: Bowi

Krikszti

overseas
2019. 01. 10.
1 111
9 550
V4 karakter
noah galan
LV karakter
adonis renshu
Ez lényegében nem egy rossz ötlet, de szerintem elég felesleges lenne. Ha szakállas skint akarsz hordani akkor szakállas skint hordasz. Nagy részt minden szakállas skinnek van egy olyan megfelelője amin nincs szakáll. Legalábbis arc megfelelő.
átfogsz dolgozni minden skint, hogy a csontozathoz passzoljon
Ahogy @hollowka is mondta, ez nagyon idő igényes lenne. És ez a dolog nem érne annyi időt.

• Tetszik
Reactions: geologus és cikmar

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Ahogy minden kiegészítőből.. de aki nem funolja el annak egész jó kis dolog lenne, de az adminok meg szankcionálnák aki mondjuk földigérő szakállal mászkálna.

• Tetszik
Reactions: Mumble

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Nem a legszükségesebb, tartózkodok Árpi véleménye mellett.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Volt már ilyen ötlet ha jól tudom, nem lett megvalósítva a dolog, Árpi meg eléggé igazat mond.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Értelmetlen, sokan még nem állnak készen, hogy használják.

• Tetszik
Reactions: Mateh

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Nem látom értelmét a dolognak. Sokan Fun miatt használnák csak. Mellesleg enélkül is létre lehet hozni egy egyedinek mondható skint; nem kell a szakáll.
Nem támogatom

• Vicces
Reactions: ProGamerazigazi

ProGamerazigazi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
328
151
V4 karakter
🇯🇲 Michael J Johnson
átfogsz dolgozni minden skint, hogy a csontozathoz passzoljon?

Kétlem, hogy át kéne..a kiegészítőkhöz ha be lenne rakva. Valakinek biztosan segítene, viszont hogyha már egyszer az ötlet fel volt vetve akkor nem hinném hogy most más lenne a végeredmény. Funolás nem gondolom hogy lenne belőle, aki funolna az most is bemegy a bincóba és megteheti, szóval ezt nem tartom egy jogos "kifogásnak".

A fentiek ellenére tartózkodom, mivel nem látok sem potenciát, sem hátrányt akármi lenne ezzel. Vannak új skinek, tudsz választani..

Felipe

miszter
2019. 01. 11.
724
647
22
V4 karakter
felipe neizan
Teljes mértékben egyetértek az elöttem kommentelő úriemberrel. Akik most szeretnének funolni a szerveren, azok bármikor megtehetik. Én szívesen látnám egy-két karakteren a szakállat, amire persze illik.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.