Arbert Bruguer - Tyrone Morales (Helyette írom)[zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 07. 11.
20
97
LV karakter
kerim akgun
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Arbert Bruguer

Panaszra tett személy InGame neve:
Tyrone Morales

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rablás utáni szándékos lábon lövés, (?) közösségromboló magatartás. A lényeg az, hogy a panaszt kezdeményező személy elment fürdeni, amiről értesítve lettek a rablók nem véletlenül (általam, panaszt kirakó személy), mivel mindenkinek fontos az idő amit tud játszani és a többi. Lezajlott szépen a rablás, aztán pedig miután megfosztották az összes lehetséges itemétől, aminek bármi nemű értéke lehetett (nem szabály ellenes, de itt is meglátszik hogy ez már inkább csak a mássikkal való kiszúrásra ment ki.) Chilliad-ra vezetett a rablók útja, teljesen érthetetlen módon. Ezt mind szerver restart előtt, 10 perccel ejtették meg, hogy felvitték és meglőtték valamint adtak a számára egy kötszert, hogy ne vérezzen el azonban szabálysértés történt.

-Tilos megsebezni a játékost rablás után, hogy elvérezzen.

↳ Ugyan úgy rablás utáni ölésnek minősül.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Érthetetlen, hogy ha elvileg másfél órás előrp-vel rendelkeznek azonban ezzel nem voltak tisztában.

2021. 07. 11.
20
97
LV karakter
kerim akgun
A rablás előtt ment el fürdeni az illető (Arbert Bruguer, fogalmunk se volt arról, hogy rablás fog végbe menni az idő alatt ameddig fürdik.), miközben nem volt gépnél akkor mentek oda a rablók. Én értesítettem őket OOC, hogy nincs gépnél mivel fürdik. A saját részem a dolgokról, https://armin.kim/seepaste/G1A5.
E: Amint elérhető lesz Arbert elkérem az egész logját az esetről és ide fogom csatolni.
E2: Megkaptam Arbert logját, a lényeget a rablás elejétől a szerver leállásig. https://armin.kim/seepaste/R6Cn

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: sims4592 és zsola.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.