Neved:
< Aravinda Nosson >
Kitiltás időpontja:
< 2023.04.10 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Davee >
A kitiltás indoka:
< Eventes item csomagtartózás. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szia, igen tényleg hibás voltam, jogos ban volt el is fogadtam de már elég idő el telt ahoz hogy átgondoljam a történteket.
Eltelt már 1 év így ujra szeretnék játszani a szerveren és remélem megbocsátotok azért amit tettem.
Azóta sok tapasztalatot szereztem és úgy érzem készen álok az Unbannra remélem ti is igy gondoljátok.Szeretném a múltamot elfeljteni, és kérni még egy esélyt, hogy megmutassam tudok a szerver tagja lenni.
Mai napig vannak ismerőseim, barátaim akik nap mint nap játszanak.Rengeteg dologról maradtam le 1 év alatt.Nagyon vágyok már erre, hogy vissza térjek a LVcitybe.
Megígérem, hogy ezután sokkal jobban fogom tiszteletben tartani a szabályokat és az Rp-et. Nagyon de nagyon megbántam, hogy ezt tettem.
Nagyon sok pénzt és időt töltötem el a szerveren.Nagyon szeretnék játszani, nagyon sok barátom vár vissza a szervere, ha kapatnák 600p jailt csak kapjak ub úgyis jó lenne.Igy még sose bántam meg semmit mind ezt a csomizást.Így még sose vártam semmit mint, hogy kapjak ub. Multkor oda írták, hogy multi accountért nem kapok ub, de nincs is multi accountom. Csak annyi, hogy forumon örökké felejtettem el a jelszóm és új acountot kellett forumon csináljak és örökké beírtam az Lv, meg a V4-es nevem. Nagyon kiváncsi vagyok a V4-es LV-re, mert még V3-ban bannoltak.
Előre is köszönöm a választ és a bírálást, További szép napot kivánon! >