Elutasítva Aravinda Nosson — Davee

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pablocs

Újonc
2023. 04. 09.
13
1
V4 karakter
Emanuel Moloskov
LV karakter
Aravinda Nosson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Aravinda Nosson >

Kitiltás időpontja:
<
2023.04.10 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Davee >

A kitiltás indoka:
<
Eventes item csomagtartózás. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia, igen tényleg hibás voltam, jogos ban volt el is fogadtam de már elég idő el telt ahoz hogy átgondoljam a történteket.​
Kérlek szépen kaphatok egy ub, mert nagyon szertnék szerveren játszani, kérlek bocsásatok meg a csomizásért.
Eltelt már 1 év így ujra szeretnék játszani a szerveren és remélem megbocsátotok azért amit tettem.
Azóta sok tapasztalatot szereztem és úgy érzem készen álok az Unbannra remélem ti is igy gondoljátok.Szeretném a múltamot elfeljteni, és kérni még egy esélyt, hogy megmutassam tudok a szerver tagja lenni.
Mai napig vannak ismerőseim, barátaim akik nap mint nap játszanak.Rengeteg dologról maradtam le 1 év alatt.Nagyon vágyok már erre, hogy vissza térjek a LVcitybe.
Megígérem, hogy ezután sokkal jobban fogom tiszteletben tartani a szabályokat és az Rp-et. Nagyon de nagyon megbántam, hogy ezt tettem.
Nagyon sok pénzt és időt töltötem el a szerveren.Nagyon szeretnék játszani, nagyon sok barátom vár vissza a szervere, ha kapatnák 600p jailt csak kapjak ub úgyis jó lenne.Igy még sose bántam meg semmit mind ezt a csomizást.Így még sose vártam semmit mint, hogy kapjak ub. Multkor oda írták, hogy multi accountért nem kapok ub, de nincs is multi accountom. Csak annyi, hogy forumon örökké felejtettem el a jelszóm és új acountot kellett forumon csináljak és örökké beírtam az Lv, meg a V4-es nevem. Nagyon kiváncsi vagyok a V4-es LV-re, mert még V3-ban bannoltak.
Előre is köszönöm a választ és a bírálást, További szép napot kivánon! >

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Szia, valahogy a kitiltás indokánál van egy multiaccount is, nem véletlenül. Marad a kitiltásod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.