Elutasítva Antony S Bradley -> Pogi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tejbepaper

Újonc
2019. 04. 20.
3
1
V4 karakter
Ryan S Bradley
LV karakter
Antony S Bradley
Neved:
< Antony S Bradley >

A ban időpontja:
< 2018-12-09 14:05:29 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Pogi >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. [Moretti] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Úgyérzem hogy a kitilltásom óta tudtam eleget gondolkodni (1,5év) megbántam tetteimet szeretnék újra Rpzni és egy remek közösség tagja lenni. Eléggé megváltozott azóta a gondolkodásom éretebben állok hozzá mindenhez. Megjegyzem nem a hanyagságomból hanem egyéb okok miatt nem tudtam annó meghosszabítani a farmot akár jailt is leülök Ub fejében köszönöm hogy elolvastad a kérelmem >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Zsery

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 767
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Címet módosítom!

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.

Tejbepaper

Újonc
2019. 04. 20.
3
1
V4 karakter
Ryan S Bradley
LV karakter
Antony S Bradley
Benett mint ahogyan Ts-en is mondtam 2018ban kaptam a bannom de 2019ben viszont új fórum lett ezáltal a panaszkönvy visszakeresése nem lehetséges.Szmélyes szubjektív véleményem szerint másképp is megtudjuk oldani az Unban kérdést ha te is így gondolod felmegyek Ts-re és megbeszélhetjük.Mivel a panaszkönyvet nem lehetséges visszakeresni ezért fogalmaztam a kérelmemben is azt hogy AdminJail-t leülök unban fejében.

Utoljára szerkesztve:

Lukacs

Pötyögtető
2019. 01. 20.
455
35
V4 karakter
Alfonso Baxter
LV karakter
Zoe Delish
Én vagyok az akit annó átvert farmmal, még 2018 decemberében volt 10k$al. Csak sajnos ő nem hosszabította meg(nem tudtam hogy ő nem hanyagság nem miatt hosszabbította meg) a farmot ezért buktam a farmomat, ezért raktam rá pk-t haragból, de nem akartam hogy bannolva legyen. Ha úgy van, tudok jönni TS-re megbeszélni az ügyet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.